fashion week Carla Bruni politika Michelle Obama First Lady
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minden sikeres férfi mögött van egy nő elhíresült mondást a miniszterelnökök esetében így egészíthetnénk ki: minden sikeres férfi mögött egy stílusos nő áll.

Ha megfigyelitek a fotókat és a videofelvételeket, jól látszik, hogy ezek az asszonyok mindig egy lépéssel férjük mögött haladnak, tökéletesen decens ruhatárral rendelkeznek, és nem mellesleg szívügyüknek tekintik a nőket és gyerekeket érintő szociális problémák megoldását. Ezúttal összeállítottuk a legstílusosabb first ladyk listáját, akik óriási befolyásuk mellett kifogástalan ízléssel is rendelkeznek.

Michelle Obama

Ki mással nyithatnánk a sort, mint az Egyesült Államok elnökének feleségével, aki férje megválasztása óta rendre bebizonyítja, hogy a kereken nőies idomokon is tökéletesen mutatnak a designerek kreációi. Egyik kedvenc tervezője Jason Wu, aki az elnöki beiktatási ceremónia estélyén viselt varázslatos fehér ruháját is megálmodta.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Carla Bruni

A francia elnök, Nicolas Sarkozy felesége le sem tagadhatná modell múltját: tökéletes alakkal és stílusérzékkel rendelkezik. Bár Carla ma már jóval inkább az éneklésnek és a zeneszerzésnek szenteli életét, a divat iránti rajongása mitsem csillapodott az évek során. Láttatok már nőt, akin minden darab ennyire jól áll? Mi még nem.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sonsoles Espinosa

Rövid szőke hajával és vékony alkatával a spanyol miniszterelnök felesége kicsit sem számít klasszikus mediterrán szépségnek. Stílusérzéke jóval vadabb, mint amit egy first ladytől elvárnánk, elég, ha a csillogó ballonkabátos fotóra pillantunk: 100 % Raquel Welch-vadság.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Samantha Cameron

A brit miniszterelnök feleségének stílusával már az angol Vogue is foglalkozott, ami nem meglepő, hiszen mindegy, hogy egy estélyen készült képet nézünk róla, vagy egy lesből ellőtt paparazzófotót, Samantha mindegyiken tökéletesen fest. Az olyan klaszikusan first ladys összeállítások mellett, mint a kiskosztüm és a törpesarkú cipő, örömmel visel háremnadrágot és balerinacipőt, tornacipőt vagy épp gumicsizmát.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.