Megismered ezt a gyönyörű hölgyet? 11 éves korában népszerű gyerekszínész volt, az egyik kedvenc filmünknek is ő volt a főszereplője. Ő az a kislány, aki Dan Aykroyd, Jamie Lee Curtis és Macaulay Culkin mellett élte meg az első szerelmet. Felismered?

Forrás: AFP


Bizony, ő Anna Chlumsky, a My Girl - Az első szerelem című film főszereplője, aki 1991-ben lett sztár. Eljátszotta még a My Girl második részét, aztán csend lett körülötte. A fiatal hölgy decemberben ünnepelte harmincadik születésnapját, és étteremkritikus lett belőle. A színészkedés már csak hobbi számára, néha-néha mellékszereplőként tűnik fel kisebb produkciókban.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Veszélyben vannak a híres énekesnő mellei! - fotóhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110110-veszelyben-vannak-a-hires-enekesno-mellei-foto.html Megdöbbentő: Ártatlan kislányok szexi jelmezben - fotókhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110109-betegnek-neznek-ki-a-fiatal-gyermekmodellek.html Szevasztok szőkék! Kimentetek a divatból!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110109-a-szoke-haj-mar-nem-divat-2011ben.html Bizarr szépségkezelés: rágcsáló halak!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110107-manikur-halakkal.html Modell akar lenni, ezért átműtteti testét - videó!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110106-modell-akar-lenni-ezert-atmutteti-testet-video.html A legdurvább sminkbakik - Ne kövesd el!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110105-a-legdurvabb-sminkbakik-ne-kovesd-el.html