8 divathóbort, amit mindenképpen ki kell próbálnod 2011-ben!

fashion week tavasz szoknya ruha Nyár 2011 farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szó nincs arról, hogy ész nélküli vásárlásra ösztönöznénk titeket, inkább azt javasoljuk, hogy nézzetek szét a kiselejtezett holmik között, vagy akár a pasitok gardróbjában. Hogy miért? 2011-ben nem csak egyetlen trendé lesz a főszerep, sőt mi több, egyenesen 8 különféle divathóbort közül választhatjuk ki a nekünk tetszőt.

Biztosan ti is tapasztaltátok már, hogy egy divathullám közepén mindent elárasztanak az adott trendhez tartozó darabok, legalábbis az elmúlt néhány évben ez volt a tendencia. Érthető módon többen besokalltak ettől, hiszen a divatirányzatok korántsem annyira univerzálisak, mint gondolnánk: sokszor csak a próbafülkében derül ki, hogy a földig érő pamutruha inkább csak a próbababán mutat jól. Úgy tűnik, idén változik a helyzet, és több különböző trend is megfér majd egymás mellett a palettán, sőt akadnak olyanok is, amik nem is váratlanul bukkantak fel.

Tipp: Felismered? Gyönyörű nő lett az egykori gyereksztár! - fotóval



Rakott szoknya

Hatalmas tévedés, hogy a rakott szoknya csakis a vékonyaknak áll jól, csupán a megfelelő hosszt kel eltalálnunk. Persze a vékonyak privilégiumot élveznek, hiszen rajtuk még a legrövidebb, "iskoláslány" fazon is jól mutat. Nőiesebb alakon azonban inkább maradjuk a térdig érő változatnál.

www.zara.com
www.zara.com

Fehér blúz

A tökéletes fehér blúzba való beruházás nem üres marketingduma, valóban megtérülő befektetés. Nem kell túlkombinálni a dolgot, egy szűkített, csípőig érő, gombos fazon tökéletesen megteszi. A szigorú vászoning az irodai uniformis egyik alapdarabja, de farmerrel és sok kiegészítővel kombinálva laza és bohókás.

www.e-stradivarius.com
www.e-stradivarius.com

Hatalmas pulcsi

Ősszel már több márka kínálatában is feltűnt az ominózus darab, amit akár a pasidtól is ellophatsz. Szó sincs arról, hogy csupán a tévé előtti tespedéshez hordhatnánk, hiszen leggingsszel vagy farmerrel viselve kényelmes utcai viselet. Ahhoz, hogy ne keltsen túl sportos hatást a szetted, ügyelj, hogy a pulcsi pamut helyett inkább gyapjú legyen.

www.reserved.com
www.reserved.com

Joggingnadrág

Egy újabb laza trend: a joggingnadrág. Tévedés ne essék, nem azokra a borzalmas színű dzsörzé darabokra gondolunk, amelyek végre kikoptak a divatból, sokkal inkább a 2011-es újraértelmezett formájukra. Ezúttal készülhetnek pamutból vagy akár bőrből is, a lényeg, hogy az összeállításunk többi darabjával ellensúlyozzuk a nadrág sportosságát. Hogy viselheted-e mondjuk színes mokaszinnal? Naná!

www.hm.com
www.hm.com

Rojtos táska

A megrögzött divatkövetők már biztosan az előző szezonban is beszereztek egy hippis rojtos táskát, és milyen jól tették. Jó hír, hogy a rojtok továbbra sem tűnnek el, de most a kabátujjak és a csizmaszárak helyett inkább csak a táskákon koncentrálódnak. Annyi szent, hogy egy ilyen szütyővel nem maradsz észrevétlen, kiváltképp, ha a túlméretezett fazon mellett voksolsz.

www.zara.com
www.zara.com

Anyagorgia

Ki mondta, hogy sok-sok méternyi anyagból készült ruhát csak az esküvőnkön viselhetünk? Alber Elbaz már bebizonyította a H&M-nek tervezett kollekciójában, hogy az anyagok volumene igenis megállja a helyét a hétköznapokban is, például egy puffos ujjú ruha formájában. Inkább a szoknyát választanád? Ne fukarkodj a hosszal és fodrokkal, felsőnek pedig válassz egy sima fehér trikót!

www.hm.com
www.hm.com

Színberakások

Unod a fekete ballonkabátodat vagy a szürke blúzodat? Van egy jó hírünk: idén biztosan megleled a színesebb megfelelőjüket. Persze nem arról van szó, hogy papagáj módjára, a szivárvány minden színét magunkra kell aggatnunk, de a szigorú vonalvezetésű alapdarabokból viseljünk némi színnel felturbózott változatot.

www.asos.com
www.asos.com

Trapézfarmer

Az elmúlt évek ceruzafazon-hegemóniája során kinek ne hiányzott volna a jó öreg trapézfarmer. Idén végre visszatér, méghozzá azzal a klasszikus hippis attitűddel, amivel beleszerettünk. Viseld fatalpú platformszandállal, betűrt pólóval és feltűnő övvel, biztosan kitűnsz majd a szűkszárú farmert viselők népes táborából.

www.asos.com
www.asos.com

Őrültségek a divat világából - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=VZe4SWnADcQgS5xd


L!FE Magazin - Minden nap a LifeNetwork műsorán!



Galéria: A legújabb trendek - Chanel kollekció 2011 tavasz/nyár

/1101/A_leg20111119267

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.