Tolvai Reni szépen kikerekedett - Miért hízik?

hízás Megasztár Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nem érzi, hogy hízott volna az utóbbi időben, mégis kerekebbnek látszik.

Tolvai Reni édesapja és barátnője bonyolult lelki folyamatokkal magyarázza a változást, hiszen a Megasztár megnyerése után családját és barátait hátrahagyva Budapestre költözött az énekesnő, egyedül él az új lakásában, és igen feszített életritmust követ.

Forrás: TV2
Forrás: TV2


"Nagyon féltem a lányomat, teljesen egyedül van a fővárosban. Kicsit úgy érzem, elvesztette önmagát, támaszra lenne szüksége, aki irányítja és segíti eligazodni az ingoványokkal teli útvesztőben. Büszkék vagyunk rá a kitartása és az ereje miatt, ám azt is látjuk, hogy gyakran zavart, és azt sem tudja, hol áll a feje" - fakadt ki Borsnak Tolvai Gyula, Reni édesapja.

Reni nőies alkata többször vita témája volt a Megasztár alatt - a nagyváradi lánynak nagyon oda kell figyelnie a megfelelő táplálékbevitelre és a rendszeres mozgásra, ha meg akar felelni a showbiznisz szigorú követelményeinek.

http://www.youtube.com/v/ztxreY-9PX4?fs=1&hl=hu_HU

"Nem tudom, mi játszódhat le a lányom szervezetében, de azt látom, hogy rendszertelenül étkezik és már nem figyel úgy a táplálkozásra, mint régen. Mivel hajlamos a hízásra, már korábban is küzdött súlyproblémákkal. A Megasztár előtt például porokból készült italokkal pótolta a főétkezést, ám a megaházba költözve abbahagyta, már másra figyelt, emiatt szaladhattak fel rá a pluszkilók. Úgy érzem, a feleségemmel együtt sürgősen beszélgetnünk kell az egy szem lányunkkal" - vallotta az édesapa.

Reni is megszólalt az ügy kapcsán: "Az elmúlt hónapokban sokkal erősebb és határozottabb lettem, és már nincs szükségem a szüleim állandó jelenlétére, bár anyukám tanácsait mindig meghallgatom. Ami a külsőmet illeti, nem érzem, hogy híztam volna, a ruhaméretem ugyanaz, mint a műsor elején. Mindig ilyen volt az alakom, már kibékültem magammal. Azt azonban megfogadtam, hogy amint lesz egy kis szabadidőm, sportolni fogok, mert nagyon nagy szükségem van a mozgásra" - vallotta a szexi énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.