legdrágább menü New York büfé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
15 500 dollárért, mintegy 3 millió forintért kínálja menüjét a világ legdrágább étterme New York-ban.

Meghökkentő összegért, 15 500 dollárért, vagyis több mint 3 millió forintért kínálja a világ legdrágább svédasztalos menüjét a manhattani Old Homestead Steakhouse. Természetesen ennyi pénzért különleges kiszolgálásban lehet része a vendégeknek, akikhez 25 barátjuk is csatlakozhat: egy mesterszakács irányításával a konyhai személyzet olyan menüt készít, ami felér egy királyi lakomával. Az étterem vezetése előre figyelmezteti vendégeit, hogy ne csak a pénztárcájukat készítsék fel, hanem a gyomrukat is az étkezésre, hiszen nem kis teljesítmény végigenni az ötfogásos, pompás menüt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Tálcákon a világ legjava

Az első fogás a világ legdrágább húsa, a Kobe marhából készült steak friss sült krumplival és hot doggal. Ezt követi a sovány hátszínből készült Sirloin steak szarvasgombás pirított bagettel és tormás csirkeszárnyakkal, Beluga kaviárral a tetején - ez a világ legdrágább és legritkább kaviárja.

www.theoldhomesteadsteakhouse.com/
www.theoldhomesteadsteakhouse.com/


A harmadik fogás az Egyesült Államokbeli Maine partjainál fogott homár - mely a világ legédesebb, legzamatosabb homárja - füstölt lazacos tortilla-tekerccsel. Végül pedig szintén egy kis hús, mégpedig szintén marhából készült kebab, melyhez első osztályú francia pezsgő dukál.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.