Alekosz számítógépes játék főszereplője lett

játék Alekosz számítógép VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostantól bárki belebújhat a ValóVilág negyedik szériájában szereplő Alekosz bőrébe: egy 19 éves egyetemista fiú, Yusuf "Zalehy" Bayrak ugyanis elkészítette azt a játékprogramot, melyben a valóságshow csajozós okostojásával sörözhet és csajozhat bárki.

Az Alekosz-játékban, mely az egyik közösségi oldalon hódít, két hét alatt már több mint 150 ezerszer próbálták ki, hogy milyen virtuálisan a villa okostojásával söröskorsókat gyűjteni és lányokkal flörtölni. A játékprogram ötlete egy informatikus egyetemista srác fejéből pattant ki, aki maga is nézi a jelenleg egyik legnépszerűbbnek számító műsort. "Már korábban is írtam játékprogramokat. Amikor kitaláltam az Alekosz-játékot, valószínűsítettem, hogy sokan játszanak majd vele" - mondta Yusuf "Zalehy" Bayrak.

Nem Alekosz a kedvence

Bár nem Alekosz a kedvence, a fiú számára nem volt kérdés, hogy ki legyen a játék főszereplője. Alekosz egyébként az internetes játékban is hű önmagához: folyton iszik, amellett pedig csinos lányoknak udvarol. "A programban nyilakkal lehet mozgatni a főhőst, akinek feladata, hogy minél több sört gyűjtsön be udvarlás közben. A játék akkor ér véget, amikor Alekosz kijózanodik - minél tovább húzódik ez, annál jobb."

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.