17. gyerekét várja egy nő a hatodik apától - A tartásdíjból él

terhesség tartásdíj család gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 17. gyermekével várandós egy 45 éves brit asszony, aki már maga is viccnek tartja, milyen sok tartásdíjat kap a hat különböző apától, amit ráadásul az állami juttatások is kiegészítenek.

Hetente 600 fontot, vagyis körülbelül 200 000 forintot kap Kathy Black a gyermekei után az államtól. A 45 éves asszony már a 17. kisbabáját várja, és a sok gyerek után annyi pénzt és egyéb juttatást kap, hogy jobban él, mintha elmenne dolgozni. Mivel a gyerekek hat különböző apától származnak, Kathy emellett tőlük is szép gyerektartást tudhat a magáénak. "Ez egy vicc. A támogatási rendszer egyszerűen rossz. A gyerekek egyik apja például 3000 fontot keres, amiből nekem 1000 font jár. Ehhez ráadásul még az állami támogatásra is jogosult vagyok" - magyarázta az édesanya. Saját bevallása szerint így több pénzhez jut, mintha elmenne dolgozni, mivel akkor a gyerekek felügyeletét is ki kellene fizetnie.

Csak addig szereti a gyerekeket, amíg kicsik

Mrs. Black legidősebb lánya már 28 éves, a legfiatalabb azonban még csak egyéves. Az asszony azt állítja, elmegy majd dolgozni, ha a gyerekek nagyobbak lesznek, ugyanakkor nemrég megtudta, újra várandós. "Ha nem ő Nagy-Britannia legrosszabb anyja, akkor valószínűleg ő a második. Egész életében csak egy napot dolgozott, és, ahogyan én emlékszem, mindig is a juttatásokból élt" - nyilatkozta Mr. Black. Szerinte felesége élete végéig szülni akarna, mivel csak addig szereti a gyerekeket, amíg picik. "Ha nagyobbak lesznek, már nem foglalkozik velük, újra terhes lesz."
Felesége eközben bántalmazással vádolja őt, amit Mr. Black elismert. "Valóban volt, hogy bántottam őt, de csak egyszer, amikor láttam, hogy mit művel a gyerekekkel. Bezárta őket a szekrénybe és párnát nyomott az arcukba" - tette hozzá a férj, akit az asszony többször is megcsalt.

Nem akart abortuszt

Kathy egyik lánya, Teresa is szomorúan emlékszik vissza a gyermekkorára. "Nem tudom, mire költötte a pénzét, nekünk csak használt ruhákat vett" - tette hozzá a lány. Ebédre többnyire csak tésztát kaptak valamilyen szósszal, és mivel egymásra kellett vigyázniuk, az iskolából is sokat kimaradtak. A mostani terhességéről az asszony csak annyit mondott, hogy a rossz házassága ellenére nem szeretett volna abortuszt és áldásnak tekinti, hogy ilyen sok gyermeke lehet.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.