fashion week rúzs Vanessa Paradis Johnny Depp kitűző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vanessa Paradis egy csapásra elcsavarta a legszexibb kalóz, Johnny Depp fejét. Vajon mi volt a titka?

Vanessa Paradis sokat köszönhet tökéletlenségének: cseppet sem szabályos mosolya nemcsak a divatóriás, Karl Lagerfeld imádatát, de Johnny Depp hosszú évek óta tartó szerelmét is elnyerte. Vanessa 1991-ben a Chanel reklámarca lett, videoklipje hihetetlen népszerűségnek örvendett, miközben mosolya hagy némi kívánnivalót maga után.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A harminckilenc éves Vanessa metszőfogai között ugyanis van egy jelentős szünet, de ez a szépséghiba tette őt egyedivé. Most az ő mosolya inspirálta a Chanel legújabb kiegészítőjét: egy száj alakú kitűzőt, mely a megszólalásig hasonlít a művésznő ajkaira. A bross hetven dollárt, azaz majd' tizenháromezer forintot kóstál. A Yazbukey testvérek tervezték a kiegészítőt, melyet Vanessa mellett a Chanel örök vörösrúzsdivatja is inspirált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.