fashion week tavasz divatbemutató ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen érthető, ha akad olyan, aki egyelőre hallani sem akar az őszi-téli trendekről, ez viszont még nem jelenti azt, hogy nem is érvényesítheti azokat tavaszi ruhatárában. Bár a divathetek nemrégiben értek véget, a kifutókon látott ruhák már most megihlették a divatszerkesztőket, modelleket, bloggereket, akik előszeretettel viselik a következő szezon kulcsdarabjait.

Ezúttal olyan irányvonalakat gyűjtöttünk egy csokorba, melyek minden bizonnyal igen hangsúlyosak lesznek a következő szezonban, viszont akár már most viselhetjük őket. Szerencsénkre szinte csak olyan darabokról lesz szó, amikért nem kell rögtön az üzletekbe rohanni, hiszen kis szerencsével már ott lapulnak a gardróbunk mélyén.

Aranyos pöttyök

Apró, közepes, hatalmas... mindegy, csak pöttyös legyen! A 60-as éveket idéző pöttyös szoknyák és ruhák gyakorlatilag minden vintage-bolt kínálatában megtalálhatók, így nem kell túl mélyre nyúlnunk a zsebünkben, ha szeretnénk egy ilyen álomdarabot. Az autentikusság jegyében célszerű korhű darabokkal párosítani, például a tavasz-nyári szezon nagy kedvencével, a törpesarkú cipővel.

www.style.com
www.style.com

Marc Jacobs

Romantikus fodrok

Fodrokkal bármikor előcsalogathatjuk kislányos énünket, kiváltképp, ha egy romantikus, pasztellszínű darabról van szó. Legyen tél vagy nyár, a fodrok bármikor jöhetnek, ruhákon, pólókon vagy épp blúzokon.

www.style.com
www.style.com

Vera Wang

Ízléses hasvillantás

Pánikra semmi ok, nem a 90-es évek spagettipántos, hasvillantó borzalmai tértek vissza. Bár a crop top trend kicsit sem mondható újdonságnak, úgy tűnik, hogy még idén ősszel is megőrzi méltó helyét a legmérvadóbb trendek között. Talán mondanunk sem kell, hogy mielőtt közszemlére tennénk némi szabad bőrfelületet, mérlegeljünk, hogy testi adottságaink és életkorunk megengednek-e ilyesfajta pőreséget.

www.style.com
www.style.com

Vena Cava

Bohém rétegek

Nem kell alternatív gimis lánynak lennünk ahhoz, hogy bátran rétegeljük a ruhákat, akár a nadrágra szoknya variációt is. A tavaszi hónapok ideálisak arra, hogy minden kreativitásunkat megmozgatva, frappánsan bánjunk a rétegekkel. Emlékeztek még Carrie Bradshaw "mintha ráborult volna a szekrény" szettjeire? Pontosan erről van szó!

www.style.com
www.style.com

Narciso Rodriguez

Monokróm poncsók

A tavasz a motorosdzseki méltó ellenfelére talált, hiszen bár a monokróm színben pompázó poncsók alig vonultak le az őszi-téli kifutókról, a szeszélyes tavaszi időjárásban máris viselhetjük őket. Például a már említett motorosdzseki helyett. Kopott farmerhez, bakancshoz és egy egyszerű pólóhoz a lehető legtökéletesebb választás, feltéve, ha szeretjük a feltűnő, rebellis szetteket.

www.style.com
www.style.com

Alexander Wang

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.