A haldokló anya gyermekével kezdett ki az ápoló

nővér haldokló kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy haldokló édesanya 13 éves kislányával kezdett ki egy 37 éves ápoló - előfordult, hogy napi tíz SMS-t is küldött neki.

Nyomozás indult az ellen a Chalfont Lodge Care Centre-ben dolgozó 37 éves ápoló ellen, aki a vádak szerint egy haldokló beteg lányával kezdett ki. Obiri Asante, bár tagadja, hogy szexuális indíttatásból írogatott volna a 13 éves kislánynak, nem ritkán napi tíz SMS-t is küldött neki. Az üzenetekben leírta, hogy milyen csinosnak tartja, és szerinte idősebbnek néz ki a koránál. A szövegekből arra is fény derült, hogy a korkülönbség sem jelentett volna számára problémát, később azonban mégis csak 27 évesnek mondta magát.

iStockPhoto
iStockPhoto

Mindezek után Obiri azt állítja, hogy csak barátkozni szeretett volna a lánnyal, és egyszerűen csapdába csalták. "Amikor azokat az üzeneteket küldte, nem csak baráti szándékkal tette, hanem hogy lássa, a másik fél vajon belemenne-e a szexuális kapcsolatba" - tette hozzá Suzannah Stevens, a brit Ápoló és Szülészeti Tanács (NMC) szóvivője.
A vizsgálat szerint - bár nyilvánvaló szexuális utalások nem voltak az üzenetek között - sok volt a gyanús célozgatás. Obiri szerint azonban ezek csak egy párbeszédből kiragadott szövegek, és kifogásolja, hogy a lány válaszait nem vizsgálják, azonban azokat eddig még nem találták meg a nyomozók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.