Halkan úszkálnak a bárányfelhők az égen, ragyog a nap, illatos a levegő. Tavasz van a javából!

Bennem  ilyenkor dupla sebességgel buzog a tettvágy. Takarítok, jövök-megyek, sertepertélek egész nap. A nyavalyás tél után ez az időszak igazi felüdülés. Testnek és léleknek egyaránt. Ezért is örülök, hogy jön a Life.hu-n a nagy méregtelenítő hét! Ehhez csatlakozva szeretném dedikálni az első szuper egészséges receptet ízelítőül:

Csatlakozz Nórához az iWiW-en  és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!


Ahogy azt a film elején is megemlítem, ezt a levest Madridban kóstoltam meg először, de nem önszántamból... Kezdő modellként érkeztem a városba a 40 fokos nyár kellős közepén. Hamar felvettem az ottani ritmust, a sziesztára például pillanatok alatt rászoktam. Még az ügynökségen is kifejezetten szimpatikus volt mindenki. Különösen Carmen. Elvileg bejárónőként dolgozott, gyakorlatilag inkább mindenki nagymamájaként tett-vett körülöttünk. Istenien főzött! Egyik nap szólt, hogy kész az ebéd, amit én nagyon furcsállottam, mert semmi terjengő illatot nem éreztem. Amikor megláttam a piros levest, őszintén szólva egyáltalán nem kívántam meg (nincsenek jó emlékeim a menzás paradicsomlevesről). Aztán csak rávett, hogy egyek belőle. Azt mondta: "Kislányom, ebben van a szépség!"Így már persze megkóstoltam és láss csodát, annyira ízlett, hogy innentől kezdve sorozatban gyártotta nekem a gazpachót. Szinte nem is telt el úgy nap, hogy ne ettem volna legalább pár kanállal. Néha már termoszban vittem magammal a válogatásokra. Idővel azt vettem észre, hogy az arcbőröm sokkal szebb lett, kisimultabb és ragyogóbb. Egészségesnek éreztem magam kívül is, belül is. Így aztán amikor indultam haza, a megannyi szép emlék mellé elcsomagoltam Carmen mama receptjét is. Azóta jöhet nyár vagy tél, a gazpacho nálam egy állandó spanyol vendég.

Hogyan legyek jó nő? - Varázsolj hollywoodi szempillákat!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110407-hogyan-legyek-jo-no-mindent-a-muszempillakrol.html Hogyan legyek jó nő? - Kényeztesd magad, mint Kleopátra!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110330-hogyan-legyek-jo-no-tejes-mezes-furdo.html Hogyan legyek jó nő? - Okos megoldások vészhelyzetrehttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110323-hogyan-legyek-jo-no-sminklemosas.html Hogyan legyek jó nő? - Készíts kontyot 15 perc alatt!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110316-hogyan-legyek-jo-no-keszits-konytot-15-perc-alatt.html Hogyan legyek jó nő? - Így készíts csipkesminket!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110309-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-csipkesminket.html Hogyan legyek jó nő? - Így vasald göndörre a hajad!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110302-hullamos-haj-hajvasaloval.html Hogyan legyek jó nő? - A 10 perces sminkelés titkahttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110224-hogyan-legyek-jo-no-a-10-perces-sminkeles-titka.html Hogyan legyek jó nő? Szép köröm nélkül nem megy!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110217-hogyan-legyek-jo-no-szep-korom-nelkul-nem-megy.html