MasterCard bankkártya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megjelent kedvenc íród új regénye, vagy favorit zenekarod új CD-je, de nincs időd utánajárni, vagy mire eljutnál egy boltba, már minden zárva? A megoldás pofonegyszerű. Csupán arra kell időt szakítanod, hogy leülj a számítógéped elé, és az interneten megkeresd a megfelelő webáruházat, így azonnal meg is vásárolhatod a hőn áhított kötetet, lemezt és megannyi kedvenc terméket.

Bankkártyával fizetni az interneten is gyors, biztonságos és kényelmes

Koncertjegy, ruhák, sminkkészlet vagy egy fényképezőgép? Az interneten számos ilyen árucikkre lehet bukkanni. Egyre több web shop nyílik, így olyan termékeket és szolgáltatást is megvásárolhatunk, amelyeket korábban csak boltban tudtunk beszerezni. Mindehhez elég lehet egy bankkártya is.
Hazánkban is egyre többen fizetnek bankkártyával a webáruházakban, hiszen ennek többnyire nincs pluszköltsége és vannak, akik nem kedvelik az utánvétes fizetést, nem tartanak otthon vagy maguknál nagyobb mennyiségű pénzt, illetve mindennapi vásárlásaikat is bankkártyával rendezik.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



Az internetes kártyahasználat pedig többnyire hasonlóan biztonságos, mint ha például egy szupermarketben vagy könyvesboltban fizetnénk kártyával. Itt is csak néhány egyszerű szabályt kell betartani: csak azokat az adatokat kell megadni, amelyek a kártyán szerepelnek, a PIN kódot soha!
A kártyás fizetés - a kártyaadatok megadása - már nem a webáruházban történik, hanem a kártyát elfogadó bank weboldalán, így nyugodt lehetsz, kártyád adatai biztonságban vannak.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



Utazásszervezés plasztikkal

Folyton rohansz, nincs időd elmenni egy utazási irodába, katalógusokat böngészni, pedig a párod vagy a barátaid megint Rád sózták a nyaralás megszervezését?
Bankkártyád már a szervezéskor segítségedre lehet, hiszen azzal az interneten keresztül megveheted a repülőjegyet, vagy lefoglalhatod a szállást a választott hotelbe.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



A vakációhoz szükséges kellékek beszerzésekor, a kisösszegű vásárlásaid is érdemes bankkártyával intézned, hiszen bankkártyával fizetni többnyire Magyarországon is díjmentes, biztonságos, gyors és kényelmes. A hazánkban kibocsátott bankkártyák zöme pedig külföldön is használható!

Soha ne felejtsd otthon MasterCard vagy Maestro bankkártyádat bármerre is jársz!

Még több információt a mastercard.com/hu oldalon találsz!

(támogatott cikk)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.