Nem járatja iskolába gyerekeit Angelina Jolie

Brad Pitt iskola oktatási rendszer Angelina Jolie gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színésznő úgy gondolja, az oktatási rendszer annyira rossz, hogy jobban járnak a gyermekei, ha otthon maradnak.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jolie emellett magát az oktatási rendszert is erősen kritizálta, és inkább magántanárokat fogad fel a hat gyerekéhez. "Úgy gondolom, hogy már más korban élünk, az oktatási rendszer azonban nem tud lépést tartani az életmódunkkal" - nyilatkozta Jolie. A színésznő szerint sokkal hasznosabb, ha a tudást valódi tapasztalatok útján szerzik meg a gyerekeik, például az utazásaik során. "Ahelyett, hogy ostobaságokat tanulnának az osztályteremben, inkább elviszem őket egy múzeumba, vagy ráveszem őket, hogy megtanuljanak gitározni, vagy hogy olyan könyveket olvassanak, amiket szeretnének." A gyerekek már beiratkoztak a különleges francia iskolarendszerbe, a Lycée-programba, mely nemcsak egyedi tantervet, hanem oktatókat is biztosít a családnak.

Tipp! Mások bőrébe bújt a hollywoodi színésznő! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.