Feltörték Katalin hercegnő bankszámláját és a telefonját

Kate Middleton Jonathan Rees Rupert Murdoch hacker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnőnek nem lehet nyugta: a napokban kiderült, hogy Jonathan Rees, a vitatott akcióiról ismert magánnyomozó feltörte a hercegnő egyik bankszámláját.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

A The Guardian értesülései szerint Rees akkor törte fel Kate Middleton telefonját, amikor a lány még csak randevúzott a herceggel. Az is igen valószínű, hogy a férfi a hercegnő bankszámláiba is belenézett. Jonathan céljai között - Katalin mellett - szerepel többek között Tony Blair, Eric Clapton, Mick Jagger és George Michael. Sienna Miller és Kelly Hoppen is aggódhattak: az ő dolgaikhoz már bizonyítottan hozzáfért a zseniális hacker.

Rees a Mirror Group és a News of the World hírforrásoknak is dolgozott, sőt, 2006-ban, egy speciális program segítségével politikai és katonai információk is kerültek a birtokába. A botrány Angliában mára elharapódzott: január óta több olyan újságírót is letartóztattak, aki kapcsolatba hozható Jonathan Rees-zel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.