A negyvenhét éves Monica Bellucci még mindig őrjítően szexi: ezért is lett Franciaországban az egyik legnépszerűbb női magazin címlaplánya.


Monica köztudottan elutasítja a plasztikai sebészetet, de nincs is szüksége rá. A remek genetikai adottságokkal megáldott olasz szépség vakolat és mindenféle technikai segítség nélkül is mesésen fest a róla készült fotókon. Persze a színésznő sokat köszönhet nagyszerű genetikai adottságainak, de az is biztos, hogy szépségéhez a kiegyensúlyozott családi élet és az olasz étrend is hozzájárul. A róla készült képekkel remek példát mutat a természetes szépség híveinek - hiszen a lassan ötvenéves Monica bármikor felveheti a versenyt harmincas kolléganőivel.

www.elle.fr

A fekete díva tizenöt éve a szívtipró Vincent Cassel színész kedvese, és két kislány boldog édesanyja - magánéletét a mai napig féltve óvja a nyilvánosság elől.Hogyan legyek jó nő? - Így készíts trendi nyári frizuráthttp://www.life.hu/szepulj/20110615-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-trendi-nyari-frizurat.html Bevált praktikák izzadás ellenhttp://www.life.hu/szepulj/20110611-bevalt-praktikak-izzadas-ellen.html Íme a hercegnő karcsúságának titka!http://www.life.hu/szepulj/20110523-beatrice-hercegno-nagyon-lefogyott.html Vilmos herceg felesége "újrahasznosítja" ruháit!http://www.life.hu/szepulj/20110613-vilmos-herceg-felesege-ujrahasznositja-ruhait.html