Íme a hercegnő karcsúságának titka!

Beatrice fogyás Sarah Ferguson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beatrice hercegnő mindössze huszonkét éves, de korábban minden percében a helytelen diéták eredményeivel kellett megküzdenie - egészen mostanáig.

Sarah Fergusson telt alakját és hízékonyságát örökölte lánya, Beatrice is. Az egykor dundi hercegkisasszony azonban megunta a jojóeffektust, és hosszas keresés után rátalált arra a módszerre, mellyel hatékonyan karbantarthatja testét.



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Beatrice most és két évvel ezelőtt

Beatrice tavaly nagyszerű helyezést ért el a londoni maratonon, idén pedig amerikai barátjával, David Clarkkal a jótékonysági csapatban futott a sportversenyen - kiváló, 2 óra tizenhat perces eredménnyel. A fogyás eredménye eszméletlenül látványos. A fiatal kékvérű a rendszeres testmozgás mellett nagyon sok vizet iszik, étrendje nagy részét pedig zöldségek és gyümölcsök alkotják.
A huszonkét éves lányt nagyon bosszantotta korábbi testsúlya, és saját bevallása szerint tudott volna tenni ellene, de nem volt meg a kezdő lökés. Amikor Beatrice a róla készült előnytelen képekkel szembesült, akkor döbbent rá a súlyproblémájára, és ekkor döntötte el, ha törik, ha szakad, leadja a pluszkilókat. Az eredmények magukért beszélnek!

Tipp! Eltorzították a híres hollywoodi színésznő arcát! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.