Így találhatod meg a nagy Ő-t egy egyszerű gyertyával - Plusz 9 szerelemhozó tárgy

párkapcsolat feng shui dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha egy ideje már nem találod a párod, néhány, a feng shuitól kölcsönvett trükkel van esélyed meggyorsítani a várva várt férfi lépteit.
boldogságfeng shuifeng shui
tárgy

Lájkolj minket a Facebookon és nyerj Volt vagy Balaton Sound jegyet!


Thinkstock
Thinkstock

A szerelem területe

A feng shui szerint a szerelem és párkapcsolatok területe a lakás délkeleti része. Jellemzően itt érdemes elhelyezni a gyengéd érzelmeket erősítő figurákat, tárgyakat. Az egyes szimbólumokat egyaránt bevetheted egy-egy szobor vagy egy kép formájában. Mellettük a színekkel is operálhatsz: ugyan a vörös a szenvedély és a szerelem színe is, a túl sok érzékenységet, netán ingerültséget eredményezhet. Ezért ezzel csínján bánj, a rózsaszínes árnyalatokat azonban nyugodtan használhatod.

Fórum: Meleg a gyerek! Hogy dolgozzam fel?


Állatokkal a magány ellen

szarkasárkányfejű teknősbéka
vörös szalagdarab

Thinkstock
Thinkstock

Ha már unod a magányt, egy lovat ábrázoló szobrot érdemes választanod. Arra azonban ügyelj, hogy ne legyen semmilyen kantár, nyereg rajta, így ugyanis megtörténhet, hogy egy téged uralni akaró partner kerül az utadba. Célszerű a szobrocskákat az ablakpárkányon elhelyezni, de figyelj arra, hogy balról jobbra haladó irányba állítsd őket. Ellenkező esetben a múltad egy szereplője bukkanhat fel, és mint tudjuk, felmelegítve csak...

Tipp! Elképesztő átalakulás! Nézd meg VV Zsófi új arcát képgalériánkban! Katt ide!


Kristályok a jó energiáért

kristályrózsakvarchegyi kristály ametiszt

Thinkstock
Thinkstock

Gyertya a lángoló szerelemért

A lakásod szerelemsarkában nemcsak dekorációs célokat szolgálhatnak a gyertyák. Ha két piros darabot helyezel el itt, segítségükkel könnyebben lángra lobbanhatnak a pislákoló szikrák, és beköszönthet az életedbe a szenvedélyes szerelem. A fehér vagy rózsaszín gyertyák szintén szerelemvonzó hatással bírhatnak itt.

Segítő harangok

A szélcsengő egyre kedveltebb kiegészítő a lakásokban, azt talán nem is tudtad, hogy bizonyos fajtái képesek elősegíteni a párkapcsolatok kialakítását. Ilyen célból a fából, elsősorban bambuszból készült darabok válhatnak előnyödre, melyeket a lakás bármely pontján elhelyezhetsz.

A növények is segítenek

Ha új kapcsolatra vágysz, érdemes egy gazdagon új hajtásokat hozó növényt helyezned a szerelemsarokba. A pünkösdi rózsa az igaz szerelem megtalálásában segíthet, legyen szó egy azt ábrázoló képről vagy egy csokor virágról, mely a megfelelő területen és a hálószobádban is hatásos lehet.

Tipp! A nyár legterndibb szandáljai képgalériánkban! Katt ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.