katy perry vörös haj hajfestés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katy Perry jól tudja, milyen fontos az állandó megújulás. Új parfümjének bemutatóján vadító vörös hajjal pózolt az énekesnő.
Forrás: AFP
Forrás: AFP



Katy Perry a napokban vörösesszőke tincsekkel jelent meg parfümjének bemutatóján Torontóban, Kanadában. Katy már kísérletezik egy ideje, hogy fekete hajából világos színt varázsoljon. "Ha valaki egy vörös csajszit lát, aki nagyon hasonlít rám, az én vagyok!" - írta közösségi oldalán Katy, aki eredetileg szőke hajjal rendelkezik. Az utóbbi években mégis mindig a sötét - fekete, sötétbarna - hajszíneket preferálta, és azokhoz igazította szemöldökének színét is.

Ahhoz, hogy feketéből szőke lehessen, kellett néhány festés. Egy hete sötétvörös hajjal jelent meg az énekesnő, és azóta is világosítja a haját, hogy a végeredmény valóban szőke lehessen. "Nem pontosan azt a színt kaptam, amire vágytam. Nagyon régóta szeretném magam mögött hagyni a fekete színt" - írta a Twitteren az énekesnő az első kísérletek után. Katy jelenleg a "California Dreams" koncertkörútját tartja Kanadában.

Tipp! Fegyverrel lövöldöztek a modellek a kifutón! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.