Matthew McConaughey hajhullás Bruce Willis Nicolas Cage Tom Hanks Jason Statham Al Pacino hajbeültetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak férfiak, akik képtelenek szembenézni az öregedéssel és a kopaszodással, ezért inkább befizetnek egy hajbeültetésre. Az eredmény azonban szinte minden esetben nevetséges, és nagyon is feltűnő!

Bruce Willis már hosszú évek óta kopaszodik, de esze ágában sincs hajbeültetést csináltatni, mert így is szexis. Jason Statham is őrjítően fest haj nélkül, és Sean Connery a dús sörénye miatt sármos. De lássuk, kik azok, akik képesek voltak szembeszállni a kopaszodással!

Ben Affleck

A szívtipró még tíz éve kavart Jennifer Lopezzel, ekkor szánta rá magát a hajbeültetésre - nem értjük, miért. Eesetében az eredmény nem olyan feltűnő és nem is olyan rossz, mint a következő sztárok frizurája, így ezt még elnézzük az Armageddon hősének!

Northfoto
Northfoto

John Travolta

A Grease egykori sármőrje már régen elvesztette a "szívtipró" titulust. Elhagyta magát, meghízott, és homoszexulitása már nem titok a sajtó előtt sem. A haja pedig egyenesen förtelmesen néz ki - hajbeültetése volt, és még festeti is a tincseit. Hol van már a huncut mosolyú Danny Zuko...

AFP
AFP

Nicolas Cage

A Tolvajtempó sztárja nagyon korán kezdett kopaszodni, és nem is értjük, miért szánta rá magát a hajbeültetésre. Az eredmény láttán nem tudjuk eldönteni, sírjunk vagy nevessünk, de Mr. Cage egyre rosszabbul fest.

AFP
AFP

Matthew McConaughey

Az álomgyár legszebb hasú szívtiprója állítja, ő egy "csodakészítménnyel" keni a fejbőrét - ettől lesz az egyre dúsabba haja. Mi szeretnénk hinni neki, de azt is tudjuk, Matthew igen hiú színész hírében áll, ráadául nem egy ismerőse állította, hogy ő is a hajbeültetés rabjává vált...

AFP
AFP

Al Pacino

Sajnos nincs kétségünk afelől, hogy Al Pacino is beültetésen volt - de vajon miért nem nézett tükörbe a kezelések után?

AFP
AFP



Tom Hanks

Tom is ellátogatott egy hajklinikára, és az eredményre azonban nem lehet büszke. A Larry Crowne című filmben ráadásul úgy fest a színész, mintha a haját cipőkrémmel formázták volna...Tom, kérünk szépen, keress új fodrászt!

www.larrycrowne.com
www.larrycrowne.com

Steve Carell

A negyven éves szűz című film sztárjának korán hullani kezdett a haja, így nem csoda, ha tenni szeretett volna ez ellen. A nők tetszését így sem nyerheti el - az ovis frizura helyett mi inkább azt néznénk, hogy hogyan kpoaszodik!

AFP
AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.