Falatnyi ruhában, ittasan rázta magát az énekesnő - Kínos videó

buli Barbados Rihanna énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna igazi vadóc, bulizós fiatal lány - az énekesnő meghökkentő jelmezben jelent meg szülőhazájában.

Néhány napja arról írtunk, hogy Rihanna új hajszíne - égővörös helyett csokibarna - az énekesnő megkomolyodásának eredménye. A legutóbbi felvételeket látva azonban ez merész kijelentésnek bizonyult. Az ízig-vérig karibi lány augusztus elsején szülőhazájában, Barbadoson vett részt a hagyományos aratóünnepen, a Kadooment Day Parade-on, ahol minden évben kevés ruhát és hatalmas fejdíszt viselő nők ünneplik a nyárvégi aratást.

Rihanna eddig sem decens ruháiról volt híres, most azonban túltett eddigi kreációin - a fesztivál hangulatához tökéletesen illeszkedő csillogó, színes bikinit és vörös fejdíszt viselt, combjait pedig neccharisnya "takarta". Rihanna hatalmasat bulizott a fesztiválon - persze némi ital is segített neki, hogy még jobban élvezze a felhajtást. Az énekesnő volt a fesztivál sztárja, a többi karneválozó istennőként ünnepelte a barbadosi világsztárt. Rihanna féktelen jókedve pedig csak emelte a felvonulás fényét: a lány hol csókot dobott a többieknek, hol erotikus táncot lejtett, hol egyszerűen csak önmagát adta, és önkívületben táncolt.

Júniusban jelentették be, hogy Rihanna hivatalosan is Barbados nagykövete lett. Munkáját ezzel kapcsolatban a héten kezdte meg Bridgetownban, Barbadoson egy hatalmas, élő koncerttel. Rihanna a közösségi oldalán többször is írt arról, hogy mennyire imádja szülőhazáját, és nagyon várja már a rá váró feladatokat. A fenti videót elnézve biztosan nem gondolnánk, hogy ilyen egy nagykövet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.