Jöhet a baba? Jennifer Aniston és kedvese már a családalapításról beszél

anyaság Justin Theroux Hawaii nyaralás Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze négy hónapja járnak, Jennifer Aniston és Justin Theroux máris babát szeretne! 

A 42 éves színésznő és nála két évvel fiatalabb kedvese nemrég érkezett haza méregdrága vakációjáról - a párocska Kanuiban, Hawaii szigetén pihent néhány napot. Itt kókusztejet iszogattak, koktéloztak és a parton jógáztak - de állítólag a családalapításért is sokat tettek. "Már sokat beszéltek a házasságról és a gyerekről. Jen is aggódik kicsit egy komolyabb lépéstől, mégis úgy érzi, végre itt az idő" - vallotta egy bennfentes a US magazinnak. Persze Justinnak sem lenne ellenére egy közös baba - állítólag már ő is örülne, ha hamarosan apuka lehetne.

AFP
AFP

A köztudottan sport- és egészségmániás Aniston persze most sem hagyta el magát - saját szakácsot vitt magával a nyaralásra, aki csakis egészséges ételeket főzött neki. Ezen kívül napi 45 percet jógázott, és méregtelenített a nyaralása alatt is. Jen barátai nincsenek meglepve, hogy Miss Aniston már babára vágyik: "Jen nem érzett így senki iránt Brad Pitt óta. Lehet, hogy most kissé gyorsan haladnak, de ő és Justin is tisztában vannak az egymás iránti érzéseikkel, és már most tudják, ez a szerelem más, mint az eddigiek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.