Praktikus? Drámai? Kislányos? Az őszi cipőd elárulja, milyen vagy!

fashion week önismeret kiegészítő cipő ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Mutasd a cipőd, megmondom, ki vagy." Ezt a mondatot a közmondások és szólások között nem találjuk meg, de aki egy kicsit is érzékeny az emberekre és a trendekre, az tudja, miről beszélünk. A HR-esek nem hiába nézik meg a jelentkező cipőjét. A lábbeli nemcsak azt árulja el a viselőjéről, hogy mennyit költ divatra, hanem ennél sokkal többet.

Tipp! Gyönyörű nő lett Kurt Cobain lánya! Kattints a képekért!




Most a Zsidó Nyári Fesztiválra nyerhetsz jegyeket a Facebook oldalunkon!


Magas sarkú mokaszin






Éksarkú bokacsizma

Bevállalós és magabiztos vagy. Hiszel önmagadban. Ha emellett döntesz, valószínűleg mindenkinek ugyanaz jut az eszébe: "Ez a csaj nagyon cool!" És így is van. A vagány éksarkú darabokhoz húzz szűk szárú fekete nadrágot és bőrdzsekit. De viselhetsz hozzá egyszerű, háromnegyedes ujjú miniruhát néhány hangsúlyos ékszerrel. Vagy mit szólsz a sort és ing kombinációhoz? A lényeg, hogy maradj meg a stílusok közti vékony határvonalon.


Lapos talpú térdcsizma

Inkább az eszedre, mint a szívedre hallgatsz, mert a kényelem mellett fontos a maximális kihasználhatóság. A lapos talpú térdcsizmát választva a szezon egyik adu ászát kapod, amely hűvös és nagyon hideg időben is viselhető, hossza miatt (majdnem a térdhajlatig felkúszik a szára) minden szoknyahosszal és majdnem minden nadrágtípussal kombinálható.



Tipp! Így nézz ki a hollywoodi szívtipró mozgó álomlakása! Kattints a képgalériáért!


Hegyes orrú topánok






Motoros csizmák

Nem nőtt be a fejed lágya. Dédelgeted a benned élő kislányt. Megosztó vagy. Egyesek szerint lezser és rebellis. Mások szerint bunkó és nem szorult beléd egy szemernyi nőiesség sem. A jó öreg motoros csizma még idén is tartja magát. A kedvencünk vastag, bokára csúsztatott zoknival, szende ruhával és puha kardigánnal párosítva. Ha így viseled, senki nem gondolja azt, hogy bármelyik pillanatban képes lennél fenékbe billenteni.



Magas sarkú bakancsok

Nehezen döntesz, inkább nem kötelezed el magad egyik oldal mellett sem. Maradnak a kompromisszumok. A magas sarok a nőiességre utal, a forma pedig inkább vagány, de a kialakítás biztonságot ad. A klasszikus fűzős Timberland bakancs újragondolt változatával nem idén találkozunk először, de úgy tűnik, most érett be ez a fazon. Sportosabb sorttal vagy merész kontrasztot vállalva midiszoknyával vagy chino nadrággal is viselheted.



A nő és a cipő
Egyetlen ruhadarab sem képes egy pillanat alatt annyit változtatni a hangulatodon, a pillanatnyi életszemléleteden, az önmagaddal és másokkal való viszonyodon, mint egy cipő. Egy egyszerű csőfarmer és egy atléta teljesen mást mutat szexi, magas sarkú szandállal, vagány platform bokacsizmával vagy laza motoros csizmával viselve. A nőket ezért is babonázza meg annyira a cipő, de a kapcsolat nem merül ki ennyiben. Hogy mit mond egy cipő a nőről, mit mond a nő a cipőről és mit mondanak azok róla, akik tervezik, az hamarosan kiderül egy most készülő dokumentumfilmből. A God Save My Shoes című filmet többek között New Yorkban, Los Angelesben, Párizsban és Milánóban forgatták. A film oldalán már most néhány másodpercre bepillanthatunk a legnagyobb cipőkészítők műhelyébe. Beleshetünk a legelvetemültebb cipőgyűjtők gardróbjába. A filmben pedig olyan cipőmániás sztárok vallanak a topánokhoz fűződő szenvedélyes viszonyukról, mint Dita Von Teese, Fergie vagy Kelly Rowland. Mit mondhatnánk? Alig várjuk, hogy bemutassák!


Forrás: www.noratakacs.com
Forrás: www.noratakacs.com
Takács Nóra nemzetközi modell, a Hogyan legyek jó nő?sikersorozat háziasszonyának véleménye:

"A nő és az ő cipője. Az örök dilemma forrása. Melyiket vegyem meg? Melyiket vegyem fel? Minek vettem meg? Van akinek három pár cipő untig elég és van akinek száz sem. Elnézve ezeket a képeket az őszi divatról meg kell állapítsam: csak félig vagyok divatos, hatból mindössze három fazont hordok. Most félig üres vagyok, vagy félig tele? Biztos azért nem tudom a választ mert már a cipő jellemrajzom szerint is rosszul vagyok összetákolva: egyszerre szeretem a kényelmet, a szigorúságot, a nőiességet és a lezserséget. Nehéz így élni. Mi lenne akkor, ha mind a hat fazon tetszene? Teljes káosz reggelente. Na, amíg ezt tisztázom magamban, addig papucsot hordok ebben a rekkenő hőségben. Ősszel meg majd kitalálom, hogy hogyan férhet össze lélekben a bakancs a hegyes orrú cipővel, és a csizmával."

Még több információt Nóriról itt találsz!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.