Beyoncé Knowles öltözködés MTV Video Music Awards estélyi ruha sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnap megrendezett MTV Video Movie Awards nem a visszafogott stílusú ruhákban felvonuló énekesnők eseménye. Az excentrikus popdívák számára semmi sem lehet elég merész vagy elég sok, ezért lehetünk túl szigorúak. Hibát legfeljebb ott véthetnek, hogy nem önazonosak.




Forrás: AFP
Forrás: AFP

Beyoncé

Ezüst ruhás nők

A gála egyik vezető trendje a fémesen csillogó, ezüst színű ruháké volt. A Victoria Justice színésznő által viselt, rövid, nagy méretű flitterekkel díszített miniruha az egyik kedvencünk, bár a cipőválasztással nem értünk teljesen egyet. Demi Lovato ezzel szemben minden ízében tökéletes.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Victoria Justice és Demi Lovato

A harmadik pikkelytestű díva Kim Kardashian, aki a földig érő változat mellett döntött. Azért nem csalódtunk Kimben, aki a dekoltázsa mellett a hátát is megmutatta.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kim Kardashian

A nő négyszer

Katy Perry sem okozott meglepetést azzal, hogy az este folyamán négy különböző szerelésben is megmutatta magát. Mi képtelenek vagyunk eldönteni, hogy a szabadnapos bohóc vagy a saját lemez projekt a veszélyesebb. A szörpszínű haj viszont - lenövés nélkül - még jól is áll neki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katy Perry

Flúgos futam

Vannak, akik ilyenkor akarják megmutatni, mennyire színes egyéniségek, mennyire eredetiek. Ekkor van az, hogy a vörös szőnyegen a flúgos futamhoz hasonló őrület kezdődik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kreayshawn, Nicki Minaj

Nem tudjuk, hogy végül Kreayshawn, Nicki Minaj, Justin Bieber vagy a műfajteremtő Lady Gaga lett a befutó...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Justin Bieber és Lady Gaga


Tipp! 53 éves lenne a pop királya! Michael Jackson élete képekben!








Forrás: AFP
Forrás: AFP

Selena Gomez, Zoe Saldana és Carrie Keagan

JoJo, Adele és Britney Spears viszont maradtak a legsötétebb árnyalatnál.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

JoJo, Adele és Britney Spears

Az unalom szobrai

Katie Holmestól nem is vártunk mást. Egyszerű, barna-fekete ruha, kiengedett haj, natúr smink, emellett pedig szívünk szerint neki ítélnénk a vörös szőnyeg legocsmányabb cipője díjat is. Egy dögös lábbeli sokat lendített volna az összképen, így marad a semmilyen kategória. Miley Cyrus viszont még mindig nem tudja eldönteni, hogyan öregítse magát jobban. Ez alkalommal az unalmas szürke szín és a bénácska virágokkal kombinált tigriscsíkokban bízott. Hát, nem jött be.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katie Holmes és Miley Cyrus

Tipp! Kivillanó bugyik és dulakodás az Aranypart buliján! Nézd meg képgalériánkat!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.