Natalie Portman babájának nagyon jó étvágya van, ez jól látszik a kicsiről készült friss képeken is.


A színésznő gyakran sétál a pici Aleph-fel, de eddig még nem engedte, hogy ilyen közeli képek készüljenek a kisfiúról - a fotókat itt találod.


AFP

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Natalie épp egy barátnőjével és a babájával sétálgatott New Yorkban, amikor egy szemfüles paparazzó lefotózta őket - a képek bizonyítják, hogy a Fekete hattyú című film Oscar-díjas sztárja még akkor is nagyon szép, ha nem visel méregdrága estélyit és sminket, csak egyszerű farmerben és ingben sétálgat az utcán.

Natalie korábban már elmondta, élete legfontosabb szerepe az anyaság. A kis család - Aleph, édesapja, Benjamin Millepied és Natalie gyakran szerveznek családi programokat. Nemrég pár napot Európában töltöttek - jártak Svájcban, Genovában és Párizsban is. Natalie-nak az Oscar megnyerése óta esze ágába sincs túlzásba vinni a munkát. Főszerepet játszott volna az Adaline című indiai filmben, de végül visszamondta a munkát.

Először mutatta meg gyönyörű kislányát a magyar szépségkirálynőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111020-eloszor-mutatta-meg-gyonyoru-kislanyat-a-magyar-szepsegkiralyno-laki-zsuzsi.html Pocakkal is csinosan: a legszebb őszi kabátok körképehttp://www.life.hu/anyaskodj/20111020-pocakkal-is-csinosan-a-legszebb-oszi-kabatok-korkepe.html Higiénia játékosanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111020-higienia-jatekosan-gyerekeknek-zewa-kids.html Ezért van romokban Demi Moore? A pletykák szerint Ashton Kutcher az apja January Jones gyermekénekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111019-a-pletykak-szerint-ashton-kutcher-az-apja-january-jones-gyermekenek.html Családalapítás a küszöbön? Nem titkolja tovább az örömhírt a gyönyörű magyar énekesnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111018-csaladalapitas-a-kuszobon-nem-titkolja-tovabb-az-oromhirt-a-gyonyoru.html 10 szórakoztató mondóka, amivel a gyerek készségeit is fejleszthetedhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111018-10-szorakoztato-mondoka-amivel-a-gyerek-keszsegeit-is-fejlesztheted.html Így tanítsd meg az apróságot a pénzzel való bánásmódra!http://www.life.hu/anyaskodj/20111016-igy-tanitsd-meg-az-aprosagot-a-penzzel-valo-banasmodra.html