fashion week értelmetlen ruhadarab
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudjuk, hogy a kifutókon bemutatott, ruhának becézett kreálmányok többsége alkalmatlan lenne a mindennapi viseletre. Van viszont, amikor nem elszállt dizájnerdarabokról állapítjuk meg ugyanezt, hanem olyan ruhaneműkről, amelyeket az átlagos nőknek kínálnak. Összegyűjtöttünk néhány értelmetlen ruhadarabot.

Tipp! Házi kedvencek őrült jelmezekben. Vicces vagy beteg? Kattints a galériáért!






Ti örökbefogadnátok roma gyereket?



Tornadressz-szerű body - patent nélkül

Maradva az alsóknál, örömmel tapasztaltuk, hogy egyre több helyen árulnak bodyt, ami ilyentájt az egyik legpraktikusabb ruhadarab. Sőt, egyre szebbeket is találni, amelyeket kardigán vagy blézer alatt is viselhetünk. Csak azt nem tudjuk, hol volt a tervező vagy a gyártó esze, amikor az alsó patentsorról volt szó! Egyes darabokról ugyanis ez teljesen hiányzik. A pisilés így általános iskolai tornaórai emlékeket hív elő, amikor félmeztelenre kellett vetkőzni azért, hogy könnyíthessünk magunkon. Ez viszont már korántsem olyan szexi, mint ahogy elképzeltük.

Tipp! Házi kedvencek őrült jelmezekben. Vicces vagy beteg? Kattints a galériáért!








Összevarrt darabok

Tudjátok, ezek azok a "praktikus" darabok: a blúznyakú kardigánok, pólónyakú pulóverek. Azt az illúziót keltik, hogy képes voltál két egymással harmonizáló ruhadarabot egymásra venni. Az instant sikknek viszont megvan a maga hátulütője is, főleg, ha ismerjük a réteges öltözködés előnyeit. Hiába, mégis csak egy ruháról van szó: ha hideg van, fázunk benne, ha meleg, melegünk van benne.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!






Tipp! Scarlett Johansson-t varjak tépik szét! Kattints a galériáért!








Thinkstock
Thinkstock

Combharisnya

És a férfi megteremtette a szexinek gondolt combharisnyát és a lolitás térdzoknit, a nő pedig azóta is átkozza azt a napot. Természetesen vannak, akik nemcsak viselni tudják, hanem szeretik is a fent említett két öntudatos ruhadarabot, amelyek sokszor teljesen önálló döntéseket hoznak. Olyankor vesszük észre, hogy az utca kellős közepén beadták a derekukat a gravitációnak, és a combunk vagy a térdünk helyett inkább a bokánkra kívánkoznak - mi pedig a pokolba kívánjuk őket.

Fotók forrása: Asos.com, Topshop.com, Hm.com, Anthropologie.com

Tipp! Meztelenül a villalakók! Kattints a galériáért! (18+)






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.