Vannak megunhatatlan kedvenceim: a fehér kabátom, a Hamupipőke, a napraforgók, az anyukámtól örökölt farmercsizmám, a Beatles és a kuszkusz.

A kuszkusz előtt a káposztástészta volt terítéken, jöhetett éjjel-nappal. Mióta azonban megkóstoltam a jóval egészségesebb és viccesebb nevű kuszkuszt, új kedvencem lett. Akárkinek készítek egy adaggal, helyeslően bólogat. Remélem, nektek is tetszik és ízlik majd ez a zöldségekben gazdag, finom étel:

Csatlakozz Nórához az iWiW-en  és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen  és a Facebookon  is!


Hogyan legyek jó nő? - 20 dolog, amire jó a vazelinhttp://www.life.hu/szepulj/hogyanlegyekjono/20111020-hogyan-legyek-jo-no-20-dolog-amire-jo-a.html Hogyan legyek jó nő? - Tökös-almás arcpakolás őszrehttp://www.life.hu/szepulj/hogyanlegyekjono/20111013-hogyan-legyek-jo-no-oszi-tokos-arcpakolas.html Hogyan legyek jó nő? - Puha, ápoló őszi kézmaszkhttp://www.life.hu/szepulj/hogyanlegyekjono/20111006-hogyan-legyek-jo-no-puha-apolo-oszi-kezmaszk.html Hogyan legyek jó nő? - Takács Nóra, a sorozat háziasszonyahttp://www.life.hu/szepulj/hogyanlegyekjono/20111026-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-a-sorozat-haziasszonya.html Hogyan legyek jő nő? - Így készíts szexi frizurát egy perc alatt!http://www.life.hu/szepulj/hogyanlegyekjono/20110929-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-szexi-frizurat-egy.html Hogyan legyek jó nő? - Így szárad meg szupergyorsan a körömlakkod!http://www.life.hu/szepulj/hogyanlegyekjono/20110922-hogyan-legyek-jo-no-igy-szarad-meg-szupergyorsan-a.html Hogyan legyek jó nő? - Így szőrteleníts egyetlen szál cérnával!http://www.life.hu/szepulj/hogyanlegyekjono/20110915-hogyan-legyek-jo-no-szemoldokszedes-cernaval.html Hogyan legyek jó nő? - Így készíts zselatinból arcpeelingethttp://www.life.hu/szepulj/hogyanlegyekjono/20110908-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-zselatinbol-arcppeelinget.html Hogyan legyek jó nő? - Így lesz tökéletes a szemöldököd!http://www.life.hu/szepulj/hogyanlegyekjono/20110901-hogyan-legyek-jo-no-igy-lesz-tokeletes-a-szemoldokod.html Hogyan legyek jó nő? - Tökéletes partifrizurákhttp://www.life.hu/szepulj/hogyanlegyekjono/20110824-hogyan-legyek-jo-no-tokeletes-partyfrizurak.html