A mogyoró leplezte le: babát vár Katalin hercegnő?

hercegnő terhes pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg felesége feltűnően válogatott egy fogadáson az ételek között, és nem volt hajlandó mogyorót enni. Ebből a nagy-britanniai bulvárlapok arra következtettek, hogy Katalin hercegnő az útban lévő trónörököst félti a mogyoróallergiától.

Természetesen nem először röppen fel a hír, miszerint Katalin babát vár, az egész Egyesült Királyság türelmetlenül várja, hogy megszülessen a trónörökös, ezért minden szokatlan dologban jelzést látnak az újságírók, hogy leleplezzék a hercegnő várandósságát - olvasható a Borson.

Az ifjú pár Koppenhágában vett részt egy fogadáson Frigyes dán királyi herceg vendégeként, ahol Katalin láthatóan több ételt és italt is kihagyott a fogások közül.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Katalin nem allergiás semmire, mégsem fogyasztott mogyorót és rákot, visszautasította az ételeket, ráadásul csupán egy fél pohár pezsgőt ivott, majd vizet kért" - mondta egy szemfüles vendég a Sunnak. A palota szóvivője azzal magyarázta Katalin viselkedését, hogy fotósok is jelen voltak a rendezvényen, és a hercegnő nem szeret kamerák előtt étkezni.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.