Katalin hercegnő túlzásba esett - Heti beauty-mustra

sztárok smink szépség stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű, klasszikus sminkeket láttunk a héten, amelyet érdemes lenne Katalin hercegnőnek is tanulmányoznia, mert kezdjük unni a szemceruzát.

Nincs is lenyűgözőbb, mint amikor egy mai színésznő Hollywood örök csillagaitól, a mozi aranykorának legnagyobb sztárjaitól les el néhány trükköt. Ashley Greene a tussal kihúzott macskatekintetet és a hullámos tincseket irigyelte el a filmgyár egykori istennőitől. Dita Von Teese-től ugyan már megszokhattuk a klasszikus vörös rúzst és tusvonalat, de ezt a csábítóan elegáns sminket órákig tudnánk csodálni. A héten ők voltak a legnagyobb favoritok.

Northfoto, AFP
Northfoto, AFP


Igazából kicsit sem esik jól, hogy Katalin hercegnőt és Lindsay Lohant egy lapon kell említenünk, de a héten egyikük sem volt a helyzet magaslatán - már ami a sminkelést illeti. Katalin hercegnőt jó ideje kritizálják, hogy túl hangsúlyosan használja a szemceruzát, amelyet egyesek a védjegyévé is tettek. Eddig nem volt vele semmi baj, a héten viszont az eddiginél is határozottabban használta a fekete kontúrt. Most tényleg ennyire imádja ezt az egyhangú sminkelést vagy ennyire fantáziátlan? Lindsay Lohantől pedig nem is vártunk mást, csak túlzást. Az egykori bulvárüdvöske frissen felpumpált kacsaszájjal, méretes műszempillákkal és a szokásos pirosítómennyiséggel állt a bíróság elé.

AFP
AFP


Szőke haj, kék szemek, finom bőr: Mena Suvari és Amanda Seyfried külsejét körülbelül ugyanúgy kezdenénk leírni. A két, nagyon hasonló karakterű színésznőnek természetesen eszében sincs hasonlóan sminkelni. Mena Suvari a fekete tusvonalat az ezüstszínű szemhéjpúderrel kombinálta, a száját pedig hűvös, barackos árnyalattal színezte. Amanda Seyfried maradt a természetesebb hatásnál és inkább a szemére árnyékot vető, hatalmas szempilláira helyezte a hangsúlyt.

AFP
AFP


A füstös szem örök kedvenc, ha sminkről van szó. Ugyanúgy jól áll a fiatal csajoknak, mint az érettebb nőknek. Az utóbbiaknak nagyon kell figyelniük arra, hogy ahogy idősödnek, egyre világosabb árnyalatokkal satírozzák körbe a szemet. A fekete és a sötét árnyalatok egy idő után rémesen öregítik az arcot. Szerencsére Madonna lányának, Lourdes Leonnak ettől még nem kell tartania. Charlene, Monaco hercegnője viszont már láthatóan a világos, ezüstszürke árnyalathoz nyúlt.

AFP
AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.