Szőrös lábszár a divat! - 7x3 pár csizma, amelyek kötelezők télre

fashion week cipő csizma tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csizmaidőszak egyértelmű jele, amikor reggelente a lépteink alatt roppannak a megderesedett fűszálak. Idén imádjuk a szőröset, odáig vagyunk az éksarokért, de azt sem bánjuk, ha a természetességet sugárzó anyagok helyett inkább lakkbőrbe bújtatjuk a lábainkat. A kép vegyes, mégis van hét olyan fazon, amelyek nélkül ez a tél elképzelhetetlen.

Tipp! Hogy kerülnek Louboutin cipői régi francia festményekre? Kattints a galériáért!








Bokacsizma

A tél nem múlhat el bokacsizma nélkül, amely a száraz és enyhe téli napokon lehet ideális választás. Érdemes a fekete vagy a sötétszürke mellett a gyönyörű, intenzív színű darabok között is nézelődni, amelyek többsége - a szín ellenére - szintén jól kihasználható.

Tipp! Elképesztő átalakulás, vagány csaj lett Anikóból! Kattints a galériáért!








Lakkbőr

A tervezők idén télre szado-mazo jelmezbe bújtatott szobalányokat, sofőröket és inasokat is a kifutóra álmodtak. A fétishozzávalók közül egyelőre a lakkbőrnek jutott nagy szerep az utca divatjában is: egyre-másra tűnnek fel a fényes csizmák és magas szárú cipők.



Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!








Velúr

Velúrból és nubukból készülnek a legkényelmesebb bőrcipők, mégis kevesen merik bevállalni a kényesnek titulált darabokat. Pedig a megfelelő impregnálás, egy velúrkefe, velúrradír és a bőrhöz való spray rendszeres használata ezeket a darabokat is ugyanolyan hosszú életűvé teszi, mint a többi cipőt.

Fórum: PCOS női betegség - gyógyítható?





Lovagló

A klasszikus lovagló csizma idén az egyszerűbbnél is egyszerűbb vonalvezetésű, a színek merészebbek. A megszokott fekete és sötétbarna helyett bordó, csauszínű, kakaó, galambszürke, de akár vajszínű változattal sem lőhetünk mellé.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Csizmát minden lábra!

- A széles vádli nem állhat a divatos fazon útjába. Olyan csizmát válassz, amelynek szárába elasztikus betétet varrtak, amelyik a vádlidnak megfelelően tágul. A vádlira cuppanó fazon helyett a te fazonod a szélesebb szárú - gyakran cipzárt is mellőző - változat. Érdemes lehet a fűzős fazonokkal is kísérletezned, de csak azokkal, amelyeken a fűző nem csak díszítő funkciót lát el.
- A rövid lábat a megfelelő csizma finommá és kecsessé teszi. A lekerekített, tompa orr helyett olyan fazont válassz, amelynek az orra nyújtottabb. A magasabb sarok szintén nyújtja a lábat. Vigyázz arra, hogy a csizmádba dugott harisnyád / leggingsed / nadrágod színe megegyezzen a cipőd színével, vagy nagyon hasonlítson hozzá. A túl nagy kontraszt optikailag rövidíti a lábad.
- Akinek a bütyök keseríti meg az életét, annak tabu a magas sarkú csizma, viszont a kényelmes motoros vagy lovagló csizma fazon tökéletes lehet a számára. Az egyszerű forma ne keserítsen el: a lovagló csizma egyre nagyobb színválasztékban van jelen, a motoros fazont díszítő kapcsok, csatok és keresztpántok pedig dögössé és izgalmassá teszik azt.
- A széles lábfej sem lehet akadály, csupán olyan csizmát kell keresni, amelynek széles az orr-része. Az éksarkú változat ideális lehet, mert ebben a láb stabilabban áll, mint más magas sarkú cipőkben, így a lábfej nem terül el még szélesebben, hogy támasztékot keressen.
- A széles boka legnagyobb ellensége a bokacsizma, mert pont ott "vágja el" a lábszárat - és vastagítja optikailag -, ahol nem kellene. A bokacsizma viszont még így sem tabu, csak pontosan ugyanolyan színűnek kell lennie a csizmának, mint a harisnyának. A bokacsizma vonala fölött himbálózó nadrágot viszont felejtsük el!

Tipp! Nem takargatják testüket: a villalakók pucéran. Kattints a galériáért! (+18)




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.