Sarah Jessica Parker direkt a lófejre utazik - Heti beauty-mustra

frizura Sarah Jessica Parker sztárok smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt héten látott szörnyűségek helyett a héten elkényeztettek bennünket a sztárok. A vörös szőnyegen szebbnél szebb sminkekkel és frizurákkal találkoztunk, egyedül két lehetetlenül magasra tupírozott frizura zavarta a szépérzékünket.

Heti trend: feltornyozott haj

A héten a tupírozott, magasra felfésült, nyolcvanas éveket idéző frizura volt az egyik nagy sláger. Hosszúkás arcuk ellenére ezt választotta Caitlin Fitzgerald és Sarah Jessica Parker is. Már csak a lófarkak hiányoznak!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Caitlin Fitzgerald és Sarah Jessica Parker

Blake Lively és Emma Stone viszont inkább a hatvanas évek frizuráit idéző méhkastornyokra tette le a voksát, amelyek kevésbé voltak sokkolóak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Blake Lively és Emma Stone

Hangsúly a szemeken

A héten a szemhangsúlyos, füstös tekintetekre is láttunk bőven példát. Cindy Crawford feketével árnyékolta csokoládébarna szemeit, amely különleges mélységet adott a tekintetének. Bár a túl sötétre festett szemhéj az érett nőket öregítheti, a szerencsés szupermodell esetében erről még szó sincs. Jessica Alba a fekete helyett a barna különböző árnyalataival tette még fűszeresebbé a pillantását. Még nála is finomabb megoldást választott a modellként dolgozó Karen Elson, aki visszafogott aranybarna színnel dolgozott. Az eredmény lenyűgöző.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Cindy Crawford, Jessica Alba és Karen Elson

Hangsúly az ajkakon

A tetovált lány című bestseller amerikai filmfeldolgozásának főszereplője, Rooney Mara a való életben sem az a szende szűz. A színésznő karakteres, sötétbordó rúzsát a feketére festett szempillák és a szigorú frufru próbálja kiegyensúlyozni. Vele összehasonlítva lényegesen visszafogottabb Chloe Moretz színésznő, aki szintén a szájhangsúlyos sminket választotta. Nem tudjuk elégszer leírni, mennyire fontos az egyéniséget figyelembe véve sminkelni. A két színésznőnek ez sikerült.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rooney Mara és Chloe Moretz

Ultranőies smink

Egy finom tusvonallal megtámogatott cicaszem és gyönyörű rúzs kettőse ultranőies megoldás. A régi idők hollywoodi díváinak eszközéhez általában különleges alkalmakkor nyúlnak a mai színésznők. Így úgy tündökölhetnek, mint az álomgyár egykori istennői. A héten Ashley Greene az utolsó Alkonyat-film Los Angeles-i premierjére érkezett így. Elena Anaya is valami hasonlót szeretett volna, de a tusvonalat kerekíthette volna cicásabbra az ütősebb hatás kedvéért. Stacy Keibler viszont hozta a hollywoodi dívát úgy, ahogy azt egykor megálmodták.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ashley Greene, Elena Anaya és Stacy Keibler

A szemre és a szájra is

És van az az eset, amikor az ember lánya a szemére és a szájára is szeretne tenni egy kis ezt-azt. A kérdés ilyenkor csak annyi, hogy mennyi legyen az annyi. Nikki Reed például csöppet sem spórolt a festékkel: került a szemére, az orcáira és a szájára is bőven. Szerencsére nem lépte át az ízléstelenül sok határát. Az ellenpólust Astrid Berges-Frisbey színésznő képviselte, aki porcelánfehér bőréhez halovány, hűvös színekkel készített gyönyörűen légies sminket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nikki Reed és Astrid Berges-Frisbey


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.