Íme Michael Jackson igazi arca! - Sosem látott képeken a lakás, ami mindent elárul a popsztárról

luxuslakás Michael Jackson lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahhoz kétség sem férhet, hogy Michael Jackson nem volt egy egyszerű ember, ennek ellenére az otthona mégis végtelen higgadtságról árulkodik.

Szólj bele! Jó vele a szex, de nem vállalnád fel?



AFP
AFP

A képek most azért kerülhettek elő, mert a jövő hónapban elárverezik Jackson festményeit és bútorait. A saját moziszoba a piros kárpittal, eget ábrázoló plafonnal éppen olyan, amilyennek az ember képzelné annak a művésznek a "játszószobáját", aki saját magának létrehozott egy privát játszóteret, Neverlandet. Az árverésen megvásárolható lesz a 19. században, Stuttgartban készült zongora és a Jacko ízlését tökéletesen tükröző kád feletti csillár a fürdőszobában. Mielőtt azonban bárki hatalmas vagyont áldozna az árverésen, nem árt tudni, hogy a festmények nem eredetiek, hanem szép másolatok, és az antik bútorok nagy része is csak reprodukció.

Tipp! Nézd meg Jennifer Lopez házát is! Kattints a képekért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.