Klónozták a hírességeket - Heti beauty-mustra

frizura sztárok smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Létezik egy olyan bevált hollywoodi recept, amire sok híresség támaszkodik, ha vörös szőnyeges megjelenésről van szó. Ezért tűnik néha úgy, hogy klónozták a hírességeket, pedig csak ugyanazt a trükköt alkalmazzák.




Forrás: AFP
Forrás: AFP

Taylor Swift és Jennifer Morrison

Ez a smink annyira bevált, hogy Jennifer Lopeztől Eva Longoriáig számtalan sztárnál találkozhatunk vele rendszeresen. A héten négy híresség is emellett tette le a voksát: Taylor Swift, Jennifer Morrison, Renee Bargh és Cheryl Hines.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hillary Scott és Jessica Szohr

Jessica Albának és Heidi Klumnak köszönhetően a héten ismét megcsodálhattuk a füstös tekinteteket. Mindketten visszafogott rúzst használtak, eleget téve a szemhangsúlyos smink alapszabályának.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jessica Alba és Heidi Klum

Tipp! Betiltották a pápa csókját! Kattints a galériáért!






Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jennifer Hudson és Audrina Patridge

Amit viszont senkinek sem ajánlunk utánzásra, az Amy Heidemann és Jenny McCarthy frizurája. A fejtetőre ékelt, műanyagszerű hajtorony és a mereven tekeredő lokni inkább Madame Tussauds panoptikumának plasztikhírességeit idézi, mint a hús-vér sztárokat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Amy Heidemann és Jenny McCarthy

Tipp! Nézz képeket Tóth Gabiról! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.