A sztárok legújabb hóbortja a digitális hajgöndörítés

frizura göndör haj haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi a közös Katalin hercegnőben, Victoria Beckhamben és Kristen Stewartban? Nos, valószínűleg a mesés göndör fürtökön kívül semmi más.

Tipp! Teljesen kopasz lett a híres szupermodell! Kattints a galériáért!




Szólj bele: A karácsonyon spóroltok?


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Victoria Beckham és Katalin hercegnő

A Digital Perm nevű új technikát Japánban használták először, azóta pedig meghódította Nagy-Britanniát is. A szigetországban imádják ezt a göndörítési eljárást, mivel nem roncsolja a hajszálakat, sőt, fényessé és puhává teszi őket. Ráadásul az eredmény tartósabb, mint a korábbi technikáknál, és könnyedén megszelídíti a rakoncátlan tincseket. A hajra először egy speciális krémet tesznek fel, majd különböző méretű csavarókra rakják a tincseket, melyek egy digitális vezérlőegységre vannak csatlakoztatva. Közel háromnegyed óra elteltével leszedik a csavarókat, majd az ezt követő semlegesítő kezelés után szárítják és formázzák a hajszálakat. A göndörség közel négy hónapig tart, a hajvégek pedig egyáltalán nem látják kárát a fantasztikus kezelésnek.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!





Forrás: http://hairexpertdistribution.com, AFP
Forrás: http://hairexpertdistribution.com, AFP

A Digital Perm szerkezet és Gisele Bündchen göndör haja

Az új technikát alkalmazó népszerű fodrász, Christian E. Toth a következőket vallja: "A hírességek, mint például az Olsen ikrek, Jennifer Aniston vagy Gisele Bündchen gyakran göndören hordják a hajukat. Imádják ezt a technikát, mert nagyon természetes, lágy lesz tőle a frizura."

A négy hónap alatt a mosással sincs gond: a vizes hajat csak néhány részben fel kell tekerni, és hagyni kell megszáradni - a göndör fürtök pedig megmaradnak.

Tipp! VV szereplők az Erotika Parádén! Kattints a galériáért! (18+)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.