fashion week frizura Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! ruha smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a kerekded Máriát varázsolta bombanővé. Az eredmény fantasztikus lett!

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink és haj: Törköly Anita


A harmincöt éves Mária élete nagyon megváltozott az utóbbi hetekben: a budapesti nő a Life.hu és az Aesthetica Orvosi Központ közös játékán ugyanis szemhéjplasztikát nyert. Az új külsőt Nánási Pál és csapata koronázta meg, akik valódi dívát varázsoltak a kissé konszolidált harmincas nőből.

Ha te is szeretnél átváltozni, kattints ide!





Ilyen volt Marcsi a szemhéjplasztika előtt:


És a műtét után, megszépülve:


szólj hozzá: Marcsi új szemei



Mária a hétköznapokban egyenesen hordja szőke haját, de az átalakításon beleszeretett a göndör fürtökbe, így azóta is sokszor viseli így a frizuráját. A fővárosi asszony korábban is sminkelte magát, ennek ellenére imádta az átalakításon készült profi sminkjét - a frizurájával csodásan festett a kamerák előtt.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Nézd meg az összes képet Mária átalakulásáról! Kattints a képre!

Mária titokzatos volt, nem árulta el nekünk, hogy mivel foglalkozik, annyit azonban elmesélt, hogy a hétköznapokban kosztümöt visel. Most egy egészen más jellegű ruhát álmodott neki Holdampf Linda stylist. "Először féltem, hogy fog mutatni rajtam a ruha, a végeredményt látva azonban már nagyon elégedett voltam. Remekül éreztem magam, tetszett, hogy belőlem is ki tudták hozni a jó nőt, és hogy rólam is készülhetnek nagyszerű fotók. Egyébként ki nem állhatom, ha fényképeznek, de Nánási Pál kamerája előtt remekül éreztem magam, és már alig várom a képeket!" - lelkendezett Mária a Life.hu-nak.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád igazán! Katt ide!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.