fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a pesterzsébeti Évát alakította át - az édesanyából egy igazi vadmacska lett!

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink és haj: Törköly Anita

Éva életében több változás is történt mostanában: a titkárnőként dolgozó anyuka nemcsak az átalakítására jelentkezett, hanem a Life.hu és az Aesthetica Orvosi Központ közös nyereményjátékára is, amin egy hasplasztikát nyert. Az i-re a pontot Nánási Pál és csapata tették fel, az új test után új külsőt is varázsoltak Évának.

Így nézett ki Éva a hasplasztika előtt:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=UuVdZswZas7nwJxF


Éva a hasplasztika után:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=XklvzKqKSbbKQA4w


A harminchét éves pesterzsébeti titkárnő általában nadrágot hord a munkahelyén, ezért nagyon különlegesnek érezte magát a szexis, fekete miniruhában, ami bármelyik szilveszteri buliban megállná a helyét. "Bármikor, bárhova felvenném ezt a fekete ruhát, bár a hosszával azért meg kellett barátkoznom. Imádtam a szettet, úgy, ahogy volt, remekül éreztem benne magam" - lelkendezett Éva a Life.hu-nak.

Ha te is szeretnél átváltozni, kattints ide!Éva sokat bajlódik rakoncátlan tincseivel, ezért is tetszett neki nagyon az egyenes frizura. A gyönyörű, mutatós sminkkel pedig nem tudott betelni: "Szoktam magam sminkelni, de most nagyon sok trükköt tanultam a sminkestől. Csodásan árnyékolta a szemem, korrigálta a szemöldökömet - remekül éreztem magam!" - vallotta Éva.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Nézz meg még több képet Éva átalakulásáról galériánkban! Katt ide!

A szexis édesanya a fotózás során rádöbbent arra, hogy egyáltalán nem könnyű modellnek lenni. "Jól éreztem magam, bár a fotózás sokkal fárasztóbb volt, mint gondoltam volna. Nánási Pál tökéletesen ráérzett arra, hogy milyen vagyok, és hogyan is lehet előnyösen fényképezni engem - ez nagyon tetszett!" - mesélte Éva, akinek férje is igazán elégedett volt a "kicsinosított" feleség új külsejével.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád igazán! Katt ide!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.