Elveszítette otthonát Szögeczki Ági, a ValóVilág 3 egykori sztárja.


A szőkeséget is utolérték a hiteltörlesztés nehézségei, amiről nemrég Majkának is mesélt egy hamarosan induló műsorban. "Valamivel több mint három évvel ezelőtt megkeresett egy cég, hogy képviseljem őket, legyek a reklámarcuk. Aláírtam velük egy három évre szóló szerződést, amelyben az állt, minden hónapban utalnak 80 ezer forintot, amit egy az egyben befizettem a lakásom hitelére, amely akkor 148 forintos svájci frank mellett 140-150 ezer forint volt. A 80 ezer forinthoz kellett hozzátennem a hiányzó összeget. Viszont mindezt csupán  másfél évig fizette nekem a cég, ráadásul a válság miatt ma már az egekben van a svájci frank, így a hitelem is: most már havi 260 ezer forint lenne" - mesélte a Blikknek a lány, aki egy új építésű, lakóparki, 70 négyzetméteres lakásban rendezte be otthonát.

Forrás: life.hu

"Ez rengeteg pénz, amelyet képtelenség átlagos fizetésből előteremteni, ki kellett költöznöm. Egy kisebb lakást bérlek havi 80 ezerért. A baj az, hogy a korábban 22 milliót érő lakásomért ma már 28 millió forintot kellene visszafizetnem a banknak, amelytől lízingelem - tehát még csak nem is a saját nevemen van -, a legutóbbi vásárló azonban csak 19 milliót adott volna érte. Ezek szerint nekem majdnem 10 milliót kellene saját erőből visszafizetnem. Mégis, honnan? Hiá­ba van két állásom, én nem járok Dubajba, nem forgatok pornófilmeket, nincs miből kifizetnem. Hab a tortán, hogy BAR-listára is kerültem, így hitelt sem kapok!" - mondta elkeseredetten Ágica a Blikknek.

A lány igyekszik megoldani a helyzetet, és nem feladni az ügyet. "Fél éve ügyvédtől ügyvédig járok, hogy találjunk valami megoldást. A lakásra én is kereshetek vevőt, de sem nekem, sem a banknak nem sikerült még találni, pedig nagyon fontos lenne. Tudom, bukni fogok rajta, de nem mindegy, hogy 10 vagy 5 milliót! Nekem ebben a lakásban benne volt minden pénzem, berendeztem, fizettem, nehéz volt megválnom tőle, de meg kellett tennem. Ha nincs Majka, máig titokban tartom mindezt, nem szerettem volna, hogy megint mindenki engem sajnáljon. Viszont örülök, hogy rávett, mondjam el a történetemet, mert talán segíthetek másoknak a példámmal, hogy legyenek nagyon óvatosak" - tette hozzá Ágica.Hatékony szagtalanítók dohányfüst ellen - Ha a lakásban is rágyújtasz néhahttp://www.life.hu/hazitunder/20120116-hatekony-szagtalanitok-dohanyfust-ellen-ha-a-lakasban-is-ragyujtasz.html Igazak lehetnek a válásról szóló pletykák? Johnny Depp otthonától távol vásárolt házathttp://www.life.hu/hazitunder/20120110-igazak-lehetnek-a-valasrol-szolo-pletykak-johnny-depp-otthonatol-tavol.html Növeld meg négyzetméterekkel a lakást, átépítés nélkül! - Íme, néhány okos trükkhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120113-noveld-meg-negyzetmeterekkel-a-lakast-atepites-nelkul-ime-nehany.html Pszichológushoz vitte gyerekeit a TV2 műsorvezetője - Nem tudják feldolgozni a betörésthttp://www.life.hu/hazitunder/20120111-pszichologushoz-vitte-gyerekeit-a-tv2-musorvezetoje-nem-tudjak-feldolgozni.html Így használd a feng shuit kapcsolat-erősítőkénthttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120109-igy-hasznald-a-feng-shuit-kapcsolaterositokent.html