lakáshitel Ágica svájci frank Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elveszítette otthonát Szögeczki Ági, a ValóVilág 3 egykori sztárja.


Forrás: life.hu
Forrás: life.hu

"Ez rengeteg pénz, amelyet képtelenség átlagos fizetésből előteremteni, ki kellett költöznöm. Egy kisebb lakást bérlek havi 80 ezerért. A baj az, hogy a korábban 22 milliót érő lakásomért ma már 28 millió forintot kellene visszafizetnem a banknak, amelytől lízingelem - tehát még csak nem is a saját nevemen van -, a legutóbbi vásárló azonban csak 19 milliót adott volna érte. Ezek szerint nekem majdnem 10 milliót kellene saját erőből visszafizetnem. Mégis, honnan? Hiá­ba van két állásom, én nem járok Dubajba, nem forgatok pornófilmeket, nincs miből kifizetnem. Hab a tortán, hogy BAR-listára is kerültem, így hitelt sem kapok!" - mondta elkeseredetten Ágica a Blikknek.

A lány igyekszik megoldani a helyzetet, és nem feladni az ügyet. "Fél éve ügyvédtől ügyvédig járok, hogy találjunk valami megoldást. A lakásra én is kereshetek vevőt, de sem nekem, sem a banknak nem sikerült még találni, pedig nagyon fontos lenne. Tudom, bukni fogok rajta, de nem mindegy, hogy 10 vagy 5 milliót! Nekem ebben a lakásban benne volt minden pénzem, berendeztem, fizettem, nehéz volt megválnom tőle, de meg kellett tennem. Ha nincs Majka, máig titokban tartom mindezt, nem szerettem volna, hogy megint mindenki engem sajnáljon. Viszont örülök, hogy rávett, mondjam el a történetemet, mert talán segíthetek másoknak a példámmal, hogy legyenek nagyon óvatosak" - tette hozzá Ágica.

Tipp! Lady Gaga borzasztóan néz ki legújabb fotósorozatán. Kattints a galériáért! (+18)



Hatékony szagtalanítók dohányfüst ellen - Ha a lakásban is rágyújtasz néhahttp://www.life.hu/hazitunder/20120116-hatekony-szagtalanitok-dohanyfust-ellen-ha-a-lakasban-is-ragyujtasz.htmlIgazak lehetnek a válásról szóló pletykák? Johnny Depp otthonától távol vásárolt házathttp://www.life.hu/hazitunder/20120110-igazak-lehetnek-a-valasrol-szolo-pletykak-johnny-depp-otthonatol-tavol.htmlNöveld meg négyzetméterekkel a lakást, átépítés nélkül! - Íme, néhány okos trükkhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120113-noveld-meg-negyzetmeterekkel-a-lakast-atepites-nelkul-ime-nehany.htmlPszichológushoz vitte gyerekeit a TV2 műsorvezetője - Nem tudják feldolgozni a betörésthttp://www.life.hu/hazitunder/20120111-pszichologushoz-vitte-gyerekeit-a-tv2-musorvezetoje-nem-tudjak-feldolgozni.htmlÍgy használd a feng shuit kapcsolat-erősítőkénthttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120109-igy-hasznald-a-feng-shuit-kapcsolaterositokent.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.