Delimano séfjáték: Lehet, hogy a te recepted lesz a nyerő!

recept Delimano receptverseny verseny nyereményjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritka az olyan játék, ahol szinte mindenki nyerhet. A nagy internetes receptversenyben több mint 1000 nyeremény többszáz hobbi- és profi szakácsot, háziasszonyt és ínyencet mozgat meg nap mint nap.  Ne maradj le a nyereményekről, növeld Te is a receptek számát, vagy csak szavazz a több mint 500 recept egyikére.

A Delimano Chef receptversenyben kétféle részvételi lehetőség van. A séfek versenyén azok vehetnek részt, akik receptjeiket feltöltik, megosztják és ösztönözni szeretnék az érdeklődőket arra, hogy kipróbálják az adott receptet. Az ínyencek versenyében pedig azok lehetnek esélyesek a nyereményekre, akik akár napi szinten látogatják az oldalt, és szavazataikkal pontozzák a versenyben részt vevő séfek receptjeit.

A séfek kipróbált és elkészített, illetve fotóval ellátott receptjeiket töltik fel és osztják meg az alábbi kategóriákban: leves vagy pörkölt, húsételek, főzelék, desszert, köret, saláta, falatkák (snack), ital, kenyér, kenyérfélék, tengeri ételek, tészta.

A játék 4 fordulóból áll, ahol a legkreatívabb és egyben legízletesebb recepteket feltöltő, legaktívabb és legtöbb pontot gyűjtő játékosok jutnak tovább, az utolsó fordulóban pedig a 10 legügyesebb játékos közül kerül ki a fődíj nyertese.



A séf verseny fődíja egy toszkánai főzőtanfolyam. Emellett az egyes fordulókon való túljutást is értékes nyereményekkel, többek között Delimano kerámia edényekkel és kiegészítőkkel, valamint Krups Dolce Gusto Melody kávéfőzőkkel díjazzák a szervezők. A pontok gyűjtése egyszerű: mindössze annyit kell tennünk, hogy feltöltjük kedvenc receptünket az ételről készült képpel együtt az adott weboldalra, e-mailben vagy a Facebookon keresztül megosztjuk barátainkkal, utána pedig várjuk az elismerő szavakat és begyűjtjük szavazataikat.

A játékban azok is részt vehetnek, akik inkább csak szemezgetni szeretnének a már kipróbált receptek közül. Ők - vagy ahogyan a játékunkban hívjuk őket, az ínyencek- kedvenc receptjeikre elküldött napi szavazataikkal gyűjthetik a pontokat, amelyeket szintén értékes és hasznos ajándékokra válthatnak be az egyes fordulók végén. Az ínyencek nyereményei között is megtalálhatóak a népszerű Delimano edények, egy Sági Szilárd által összeállított fűszercsomag, Stahl Judit receptkönyve, valamint a fődíj, egy két személyre szóló borkósotolóval egybekötött 7 fogásos menükóstoló egy magyar tulajdonú, Michelin csillaggal kitüntetett budapesti étteremben.


A játék 2012. március 13-ig tart, és még mindig lehet csatlakozni és indulni a hetente meghirdetett receptversenyek nyereményeiért a Delimano honlapján vagy a Delimano Magyarország Facebook oldalán keresztül.

Úgyhogy fiúk, lányok, bárki, aki szeret főzőcskézni otthon vagy baráti körben, esetleg szeretne új recepteket kipróbálni, új ötletekkel, sütési-főzési fortélyokkal és praktikákkal gazdagodni, vagy akár csak a szemét legeltetni a szebbnél szebb, gusztusos fogások fotóin, látogassatok el a Delimano Chef oldalára, szemezgessetek, főzzetek és versenyezzetek az értékes nyereményekért!

Fizetett tartalom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.