Vajon kinek kell ennyi hely? Ezt a pazar rezidenciát vásárolta meg a Jóbarátok sztárja

ház luxuslakás Justin Theroux lakás Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston komolyan gondolja a családalapítást, ezt remekül bizonyítja új, hatalmas otthona.


Northfoto
Northfoto


Jenniferről az utóbbi hónapokban többször felröppent a hír, hogy állapotos, erre azonban mindig rácáfol a színésznő a cseppet sem gömbölyödő pocakjával, de az nyilvánvaló, hogy a sztár komolyan gondolja a családalapítást, hiszen a New York-i lakásából ide tette át a székhelyét. Ez a csodás, század közepi ház tökéletes biztonságot nyújt Jennifer és Justin számára, hatalmas ablakaival és medencéjével pedig tényleg minden igényt kielégít. A házat A. Quincy Jones tervezte, belül négy hálószoba és hét fürdőszoba szolgálja a maximális kényelmet, az ablakokból pedig a városra és az óceánra egyaránt csodás kilátás nyílik.

A házhoz tartozik még egy saját vendégház, szőlőtőkék, borospince és egy vetítőterem is. De hiába a sok mesés szoba, Jen kedvence mégis a konyha maradt, itt tölti a legtöbb idejét. A sztár a mai napig imádja berendezni a lakásait, ez a hobbija még a Brad Pitt-tel való házasságából származik, hiszen exférje maga is a tervezés és a házak szerelmese.

Tipp! Exkluzív képek az RTL Klub sztárjáról! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.