Így készíts saját fotókönyvet percek alatt!

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismered a CEWE Fotókönyvet? Ma már talán mindenkinek van digitális fényképezőgépe. De mihez kezdj a digitális fényképekkel, és hogyan tárold őket?

A fényképek hagyományos előhívása és az albumkészítés csupán egyetlen lehetőség. Képeidet elmentheted a számítógépedre is. De miért ne próbálnál ki valami újat? Íme a CEWE Fotókönyv, a digitális képek prezentálásának legújabb lehetősége!

www.fotokonyv.hu
www.fotokonyv.hu

A CEWE Fotókönyv, amellyel a CeWe Color 2005-ben tört be a piacra, a fényképek archiválásának forradalmi újdonsága. 2008 óta több mint 14 millió példányt gyártottak. 2008-ban egy 32 európai szaklap főszerkesztőiből és képviselőiből álló zsűri a CEWE Fotókönyvet a fotószolgáltatások vezető termékének nevezte annak fotópiacra gyakorolt jelentős hatása miatt, és a CEWE Fotókönyv elnyerhette a Technical Imaging Press Association (TIPA) díját. 2009-ben az EISA (European Imaging and Sound Association) Európa legjobb fotóalbumává választotta. Tehát érdemes kipróbálni. Bevalljuk, mi magunk csak nemrég készítettük el első fotókönyvünket. De micsoda szerencse, hogy idén már valódi fotópapírból vagy magasfényű, lakkozott oldalú CEWE Fotókönyvet is rendelhetsz.

A www.fotokonyv.hu weboldalon mindent megtudhatsz a termékről. Megtudhatod, hogyan készíthetsz egyedi CEWE Fotókönyvet a digitális képeidből, és hogyan válogathatsz a sokféle méret között. Még szerkesztés közben is változtathatsz az oldalak számán, ha időközben úgy érzed, még több képet szeretnél fotókönyvedben viszontlátni. Így akár 130 oldalas könyvet is készíthetsz!

Ingyenesen letölthető szoftver

Annak érdekében, hogy a fotókönyvedet otthonról, kényelmesen készíthesd el, nem kell mást tenned, mint letöltened az ingyenes Fotóvilág szoftvert. A legsikeresebb újdonság a fotókönyv-asszisztens, amely elkészíti a könyv vázlatát az általad kiválasztott képekből. A CEWE Fotókönyved ezzel a módszerrel akár 3 perc alatt elkészíthető. A fotókönyv összeállítása előtt a program jól áttekinthető menüjében kiválaszthatod a fotókönyv típusát. A választást kis ábrák és illusztrációk is segítik.

A program elindításakor egy felugró ablakban kell eldönteni, hogy igénybe veszed-e a fotókönyv-asszisztens segítségét. Az első fotókönyv összeállításakor érdemes segítségül hívni az asszisztenst, mert rengeteg olyan dolgot mutat, amiről a fotókönyv összeállítása előtt talán még álmodni sem mertél. Az oldalszám megadása után akár hátra is dőlhetsz, a program elkészíti a könyvet. (A fotókönyv-asszisztens segítségével egy 49 fényképből álló 26 oldalas fotókönyv összeállítása talán 1 percet vett igénybe.) Ezután még változtathatsz az ajánlott elrendezésen vagy finomíthatsz az asszisztens által választott beállításokon. Így a fotókönyv tervezése gyors és egyszerű, a program olyan dolgokra is gondol, melyekre te esetleg nem. Például a képek elrendezésénél megkérdezi, hogy a vakuval készített képeknél végezzen-e automatikus pirosszem-korrekciót. A program felismeri azt is, ha egy képet előzőleg grafikai programmal átdolgoztál. Szóval jó kis találmány ez a CEWE Fotókönyv-program!

Egyszerű kezelés

Az asszisztens által kialakított fotókönyvet ízlés szerint alakíthatod tovább. Kicserélheted, átméretezheted, forgathatod a képeket, írhatsz és formázhatsz szövegeket. A Fotóvilág szoftver logikusan kialakított, áttekinthető program. Menüpontjai garantálják a könnyű használatot. A felső sorban látod a készülő könyv minden oldalát. Itt ránagyíthatsz az oldalakra, és például megváltoztathatod a sorrendjüket. Bal oldalon látszanak a számítógéped mappái. Így könnyen megtalálod a még hiányzó képeket, amelyek nem maradhatnak ki a CEWE Fotókönyvből. A képeket körbevághatod, nagyíthatod, hozzájuk illő hátterek között keresgélhetsz, de akár saját képeidet is használhatod háttérképként. Ha nem találsz neked tetsző képkeretet, akkor egy kattintással az interneten válogathatsz a sok ingyenes kiegészítő közül.

A készülő Fotókönyvet elmentheted, vagy ha elkészült a remekmű, kosárba teheted. Megrendelésedet elküldheted az interneten keresztül is, így hamarabb készül el a CEWE Fotókönyv, hiszen a labor majdnem azonnal hozzálát a gyártáshoz. E-mailen kapsz értesítést, hogy mikortól mehetsz az elkészült termékért. Ha éppen nem vagy internetközelben, válaszd a CD-re írás funkciót. Ekkor az írott CD-vel csak elsétálsz egy közeli fotószaküzletbe (a CEWE Fotókönyvet kidolgozó partnerek listáját megtalálod a szoftver letöltésekor). A CEWE Fotókönyvek átlagos elkészítési ideje 7 munkanap (mérettől és kiviteltől függően, de a szoftverből ez is kiderül).

Van 3 perced? Készítsd el első CEWE Fotókönyvedet most - kattints ide!

Fizetett tartalom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.