Divatbemutatón esett össze a stílusikon - már nem lehetett megmenteni

halál Zelda Kaplan stílusikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New York-i divathetek egyik divatbemutatóján lett rosszul a kilencvenöt éves Zelda Kaplan, akinek az életét már nem tudták megmenteni.

Tipp! Whitney Houstonra emlékezünk! Kattints a galériáért!


Zelda volt a legidősebb stílusikon Közvetlenül mellettem ült, beleájult az ölembe. A show éppen csak elindult, én pedig azt hittem, hogy Zelda csak elájult."

AFP
AFP

Kattints a képre a kortalan stílusikonok galériájáért!

Richie Rich tervező a következőket nyilatkozta Zelda halála után a New York Postnak: "Az, hogy egy divatbemutatón halt meg, éppen olyan halál, ami méltó hozzá. Zelda imádta a divatot, gyakorlatilag meg is halt volna érte. Mindig stílusos akart lenni, és állandóan ezt mondogatta: 'Élj, élj, élvezd az életet!' Remélem, most már az angyalokkal van."

Zelda 1916-ban született, különc stílusát mindenki imádta a divatvilágban, hiszen idős kora ellenére is nagyon divatos volt. Öltözködését hosszú évtizedekig az apró afrikai falvakból beszerzett egyedi ruhadarabok határozták meg. Fiatalon benszülöttek kunyhóiban élt, mert meg akarta értetni az ott élő nőkkel a hagyományos genitális csonkítások káros hatásait.

Tipp! A világ leghíresebb férfi testei! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.