Átalakítunk! Igazi bombanő lett Viki, a szerény óvónéni

a nap cikke Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a huszonnyolc éves Viktóriát alakította át. Az eredmény csodás lett: a szépülni vágyó óvónőből sikerült kihozni a bombanőt!

Ha te is szeretnél átváltozni, a jelentkezéshez kattints ide!


Sziasztok! Nagy vágyam teljesülne, ha egy profi csapat kezei alatt képek készülnének rólam. Nagyon sokszor hallottam eddigi életem során, hogy szép az arcom, így kíváncsi lennék arra is, ki lehet-e hozni ebből valami komolyabbat is..."

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,haj: Szofrán Zsolt

A hegykői óvónő jelenleg a szinglik táborát erősíti, de ettől cseppet sincs rossz kedve, sőt: életvidáman, hatalmas lelkesedéssel látott neki a megújulásnak. Viki tavaly nyáron kezdett komoly fogyókúrába és edzésbe, idén pedig már a külső megújulásra is nagyon vágyott. Szofrán Zsolt mesterfodrász egy trendi, csinos, könnyen kezelhető frizurát alakított ki az óvónőnek, majd egy melegebb árnyalatra színezte a haját. "Egyszerű, de nagyszerű lett a hajam. A hajszínem megváltozott, és a választékom is máshová került, ezek az apróságok pedig nagyon sokat változtattak rajtam! A környezetem szerint is teljesen átalakultam" - lelkendezett Viki, aki a sminkjével is nagyon elégedett volt.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre, és nézd meg az összes képet Viki átalakulásáról!

Viktória a munkaidőn kívül szeret elegánsan és lazán is öltözködni, pont ezért tetszett neki annyira a Holdampf Lindával közösen kiválasztott, szexis, nőcis, mégis laza összeállítás. "A tűsarkút elég merésznek találtam, de persze nagyon tetszett. A piros színt eddig nem kedveltem igazán, de most, hogy ezt viseltem, megszerettem, és azóta már sokkal szívesebben hordom is" - mesélte Viki a Life.hu-nak. A hegykői lány azt élvezte a legjobban, hogy egy napig végre ő lehetett a középpontban, és már alig várta, hogy végre meglássa, mit is hoztak ki belőle a profi szépítészek.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.