Sikoltozva üvöltött a fodrászával a színésznő

frizura haj Cameron Diaz fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke színésznő először beszélt arról, miért döntött úgy, hogy megváltoztatja a frizuráját. Diaz kisasszony elárulta: könnyekben tört ki, miután véletlenül rövidre vágták a haját.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!

Cameron Diaz idén januárban hatalmas meglepetést okozott, amikor szőke lobonca helyett rövidre nyírt hajjal jelent meg. A színésznő a minap Jay Leno amerikai tévésshow-jában beszélt először arról, hogy soha nem akarta levágatni a haját, ilyen rövidre pláne nem. "Az egész egy kis félreértésen alapul" - mondta a színésznő. "Csak egy kicsit akartam vágatni belőle." Ehhez képest jól megcsúszott a fodrász keze, a sztár pedig könnyekben tört ki, amikor meglátta a végeredményt. "Annyira sebezhetőnek éreztem magam. Olyan nőnek, akinek egyszer csak egyáltalán nem volt haja."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Aki élt már át hasonlót a fodrásznál, az pontosan tudja, mit érezhetett a színésznő. Míg sokan nem merik elmondani a - sokszor évek óta bejáratott - fodrászuknak, mennyire elégedetlenek az eredménnyel, azok példát vehetnek a színésznőről, aki nem rejtette véka alá a véleményét. "Üvöltöttem vele, kiabáltam rá. Utálta magát, én is utáltam magam. Elkezdett sírni, aztán én is elkezdtem sírni" - számolt be az esetről. Reméljük, Cameron azóta túltette magát a sokkon, és legalább annyira várja, hogy újra hosszú haja legyen, mint amennyire a negyvenes éveit is: "Alig várom, hogy túl legyek a harmincas éveimen, nagyon várom, hogy betöltsem a negyvenet. Imádok öregedni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.