Megszületett Majtényi Bálint, a Harcsa Veronika Quartet dobosának hetedik gyermeke

gyermekvállalás zene családalapítás Harcsa Veronika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisfia született Majtényi Bálintnak, a Harcsa Veronika Quartet jazzdobosának. Felesége, Viviane május 4-én hetedik gyermeküknek adott életet.

Most elég egy rajz, és akár az egész család ingyen mehet a Vidámparkba - csatlakozzatok a pályázatunkhoz!


Jakab érkezéséről Harcsa Veronika a közösségi oldalán számolt be, ahol az énekesnő mellett a rajongók is köszönthették az újszülöttet. Több mint százan fejezték ki örömüket, és sokan gratuláltak a családnak.

Fotó: Glódi Balázs/Harcsa Veronika Facebook
Fotó: Glódi Balázs/Harcsa Veronika Facebook

Majtényi Bálint (jobbra) a Harcsa Veronika Quartetben

"Mindennapjaimat a család, a gyakorlás, a tanítás és a koncertezés tölti ki" - nyilatkozta Majtényi egy korábbi interjúban, első helyen említve a családját, amely szemmel láthatóan nagyon fontos számára. Ám sem a 36 éves apukának, sem pedig párjának nem lehet egyszerű dolga, hiszen legnagyobb gyermekük is mindössze 13 éves. Ha Bálintnak mégis van pár perce pihenni és elmerengeni a világ dolgain, akkor legszívesebben egy hideg sör mellett a kertjükben ücsörög.

A család mellett természetesen a zene is különösen fontos szerepet tölt be a zenész életében. "Érettségi után kezdtem el dobolni, és mind a mai napig nem hagytam abba" - mesélt munkájáról Bálint, akinek budakeszi otthonában zajlanak legtöbbször a HVQ próbái is. Majtényi Bálint amellett, hogy két zenekarban is dobol (Oláh Szabolcs Quartet, Harcsa Veronika Quartet), 2004 óta a Ferencvárosi Ádám Jenő Zeneiskolában is tanít.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.