Hullafehér arccal fotózták: túladagolta a fehér port Katy Perry

katy perry smink púder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katy Perry legutóbb nem az új hajszínével sokkolt: a sztár olyan durva sminkbakit vétett, amelyre még mi is rácsodálkoztunk. 

Katy Perry ritkán találja el, mi az, ami még ízléses: igaz ez a ruháira, a frizuráira és a sminkjére is. A sztárt nemrég Los Angelesben kapták lecsevégre, a fotókon a sztár arca minden eddiginél fehérebb volt. Persze Katy bőre alapjáraton sem napbarnított, élénk kék szeméhez nagyon világos bőr társul, de a sztár nemrég erre még rá is tett egy lapáttal.

Northfoto
Northfoto

Katy az arcára a lehető legvilágosabb púdert használta, amit a lila színű haja még inkább kiemelt, a szájára pedig sötét, mályvaszínű rúzst kent. Az eredmény szörnyű lett: Katy úgy fest, mint Hófehérke amolyan prostis kiadásban. Mi Katy helyében inkább a természetesebb sminket részesítenénk előnyben, és neki is ezt kellene tenni, hiszen akinek olyan szép élénk színű a szeme, mint neki, annak érdemes lenne mindig azt hangsúlyozni. Ráadásul jól tenné, ha a porpúdert egy időre elfelejtené.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.