Lehet örökké trendi és stílusos, Sarah Jessica Parker lábai egyre förtelmesebben néznek ki - ennek oka pedig egészen biztosan az éjjel-nappal viselt tűsarkú cipellő.A Szex és New York trendi szinglije nemcsak a világhírű sorozatban hordott szebbnél szebb topánokat - az életben is odáig van a magas sarkú lábbelikért. Szenvedélyének meg is van az eredménye: Sarah Jessica lábfejei eresek és aszottak. Persze a genetika is hozzájárul ahhoz, ha valakinek ilyen a lába, de erre egészen biztosan a sok kényelmetlen topánka is rásegít.

Northfoto

A színésznő a napokban jelent meg egy New York-i divatgálán, ahol egy mesés, lila színű, hegyes orrú cipőt viselt. Ebben a darabban nagyon is látszott a sztár ronda lábfeje, ami akaratlanul is tönkretette a csinos színésznő szettjét. Sarah Jessica helyében alaposan meggondolnánk, milyen cipőt húzzunk - az eres lábakat nézegetve mi inkább az elöl zárt szandálokra vagy a trendi nyári csizmákra szavaznánk, esetleg Sarah Jessica vásárolhatna néhányat az idei szezon lapos lábbelijei közül.

 

Íme a világ legrondább körmei - Ilyet sose kérj a manikűröstől!http://www.life.hu/szepulj/20120605-ime-a-vilag-legrondabb-kormei-ilyet-sose-kerj-a.html Borzalmas frufruk - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120531-borzalmas-frufruk-a-voros-szonyegen-heti-beautymustra.html Kés alá kell feküdnie VV Kingánakhttp://www.life.hu/szepulj/20120602-ki-kell-cserelni-vv-kinga-implantatumait.html Gyönyörű menyasszonyi frizura saját kezűleghttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120531-hogyan-legyek-jo-no-gyonyoru-menyasszonyi-frizura-sajat-kezuleg.html