Így válj elragadóan stílusossá, mint a francia nők! (x)

fashion week online vásárlás Camaieu Lifefashion.hu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi az: trendi, csajos, francia és nem macaron? Természetesen a Camaieu! Az 1984-ben alapított női ruhamárka neve gyorsan összeforrt a minőséggel és a megfizethető árral, ami együtt ritka kombinációnak számít.

A Camaieu tervezői napról napra azon fáradoznak, hogy színes, életvidám, ugyanakkor elegáns és egymással jól kombinálható ruhadarabokat alkossanak a 20-40 év közötti trendkövető nők számára. Miközben nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi termékekre, a mennyiségről sem feledkeznek meg, hiszen az üzletek hetente kapnak új kollekciókat, hogy a vásárlók mindig a legfrissebb divat szerint öltözködhessenek. A Camaieu kedves, vevőbarát kiszolgálásával világszerte igen nagy népszerűségre tett szert. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a 18 országban fellelhető több mint 1000 üzletük.

Ha pedig igazi, francia életérzésre vágysz otthon, csak látogass el a Lifefashion.hu-ra, ahol online megtalálsz minden Camaieu terméket, állíts össze magadnak egy csinos szettet, és garantáltan máris az Eiffel-torony árnyékában érzed majd magad!

Forrás: Lifefashion
Forrás: Lifefashion

1. 5995 Ft, 2. 3995 Ft, 3. 7995 Ft, 4. 3490 Ft, 5. 1995 Ft

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.