Bizarr szerelésben mutatkozott a mindig stílusos szupermodell

fashion week neonszínek Elle McPherson szupermodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elle Macpherson nagyon fura szettben jelent meg a minap egy hivatalos eseményen.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!


Elle jól tudja, hogy idén a neon az abszolút sláger. Legyen neonpink, zöld, narancs vagy sárga, 2012-ben, a kellemes menta mellett hódítanak ezek a rikító színek. Úgy tűnik, a nyakigláb szőkeség nem meri bevállalni nagy dózisban ezeket a színeket, ezért egy rikító sárga cipővel dobta fel koromfekete szettjét. A feketéhez nagyon passzol a neonsárga, így akár jó is lehetett volna a végeredmény, de Elle valahogy nem találta el a megfelelő darabokat. Kicsit olyan érzésünk van, mintha a szupermodell magára aggatta volna a nála alacsonyabb édesanyja ruháját. Kár ezért a méregdrága dizájnercipőért!

Northfoto
Northfoto

Elle fekete felsője az egyik oldalon hosszú ujjas, a másikon csak egy vékony pánt van, a felsőben pedig egy kis vágás is található. Jó ideje nem divat már az efféle megoldás, de sebaj. A probléma inkább a nadrággal van, aminek mindkét szára térdig fel van vágva. Az egész szett túl sok helyen van felsliccelve, ami nagyon zavarja a szemet. A neonsárga cipővel pedig még bizarrabb a szerelés - egy topmodellnek ezt látnia kellett volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.