Szexi focisták és tündéri csemetéik: így ünnepeltek a spanyol papák gyermekeikkel

futball családalapítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Spanyolország 4-0-s győzelmével zárult a 2012-es foci Eb, a pályán való ünneplésből pedig nem csak a spanyol csapat, hanem rengeteg sztárcsemete is kivette a részét. Amint a focisták a lelátóhoz szaladtak, hogy köszöntsék családjaikat, hirtelen rengeteg kisgyermek és büszke mama érkezett a pályára.
Fernando Torres, Nora és Leo

A spanyol csatárt is elkísérte családja a kontinensviadalra, így győzelmüket ő is gyermekeivel ünnepelhette. A hároméves Norával és a másfél éves Leóval anyukájuk a meccs lefújását követően azonnal leszaladt a nézőtérről. Torres gyermekei anyjával, Olalla Domínguez Listével 2009. május 27-én, nyolc év együttlét után házasodott össze. A 28 éves sztár a többi gyerekkel, köztük Xabi Alonsó kisfiával és Reina kislányával is játszott még a díjátadás előtt.

AFP
AFP

Xabi Alonso, Jontxu és Ane

Természetesen a 31 éves középpályás felesége és gyermekei is kilátogattak a döntőre, és ők is azonnal a pályára mentek, hogy köszöntsék a bajnok papát. Alonso századik válogatott mérkőzésén két gólt is rúgott a bajnokságon, mindemellett pedig rengeteget tett hozzá a gárda sikeréhez. Felesége, Nagore Aranburu első gyermeküknek, Jontxunak 2008 márciusában adott életet, kislányuk, Ane pedig két évvel később, 2010. március 30-án született.

AFP
AFP

Sergio Ramos és unokahúga, Daniela

A 26 éves spanyolnak nincs még saját gyermeke, de azért unokahúgának, a 15-ös mezben mosolygó Danielának közelebbről is megmutatta a nyertes kupát. A Real Madrid védője és újságíró, műsorvezető barátnője, Lara Álvarez kapcsolata igencsak viharos, de többszöri szakítás után is kitartanak egymás mellett.

AFP
AFP

Álvaro Negredo és Aitana

A 26 éves csatár a kupára ültette másfél éves kislányát, Aitanát. Negredo, aki nagy meglepetésre kezdő lehetett a Portugália elleni elődöntőben, tavaly december 23-án vette feleségül barátnőjét, Clara García Tapiát. A párnak 2011 februárjában született meg gyermeke, aki szintén elkísérte apukáját és annak csapatát az idei Eb-re.

AFP
AFP

José Manuel Reina, Grecia, Alma és Luca

A spanyol válogatott cserekapusa 2006 májusában vette feleségül kedvesét, Yolanda Ruizt. Első gyermekük, Grecia 2007. február 25-én született, második kislányuk, Alma 2008. július 30-án. A két lány után 2011-ben pedig egy kisfiúval, Lucával bővült a család. Reina zöld mezben, lányai pedig fekete szoknyában játszanak Xabi Alonsóval és gyermekeivel.

AFP
AFP

Tipp! Csak a kupa takarja a lényeget! Íme egy bajnoki test! Kattints a képért!





Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged ma este 10 után a Life.hu-n!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.