Ki mit kap? Ezen a multimilliárdos vagyonon osztozkodik Katie Holmes és Tom Cruise

ház ingatlan Katie Holmes Tom Cruise lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy héttel Tom Cruise és Katie Holmes válásának bejelentése után már most mindenki azt találgatja, kinek mi marad a hatalmas vagyonból.

Többmilliárdos vagyont halmozott fel Katie és Tom az elmúlt öt évben. Persze ez főképp Tom érdeme, hiszen ő a világ egyik legjobban kereső férfiszínésze. A sztárpár is, mint a legtöbb milliárdos, keresetük nagy részét ingatlanokba fektette - a világ minden táján vettek lakásokat, kúriákat. Állítólag a pár megegyezett, hogy Katie megkapja a 35 millió dolláros, 1000 négyzetméteres Beverly Hills-i luxusotthont.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Továbbá a házaspár állítólag osztozkodik még négy házon, ebből kettőt Tom még a házasságuk előtt vásárolt. Ezek közé tartozik egy manhattani luxuslakás, egy pompás ház a hollywoodi dombokon, egy másik mesés vityilló Colorádóban, és egy hatalmas birtok Montecitóban, Kaliforniában. Katie nemrég döntött a lakást illetően: ő a manhattani luxusotthonba költözött be kislányával, Surival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.