Így öltözz pasztellszínekbe hűvös nyári napokon - Instant divattipp

fashion week hűvös idő pasztell időjárás divattipp Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az időjósok szerint a hét elején változékony, záporokkal tarkított időre számíthatunk. Ha ilyenkor te is hajlamos vagy lemondani a nyári színekről, megmutatjuk, miért ne tedd! Viseld a nyár slágerét, a pasztellszíneket akkor, ha hűvösebbre fordul az idő, mert sokkal jobb kedved lesz tőlük!

A múlt héten már inspirálódhattál, hogyan öltözz esős, nyári időben, most mutatunk néhány szettet, ha nyáron hűvösre fordul az időjárás. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a hét elején - körülbelül szerda estéig - változékony időjárásra számíthatunk napsütéssel, felhősödéssel és zivatarokkal. A legmagasabb nappali hőmérséklet az előrejelzések szerint a hét közepéig nem éri el a 30 fokot.

Forrás: lookbook.nu
Forrás: lookbook.nu

Ha a változékony, felhős, szeles, borús idő hajlmossá tesz arra, hogy mellőzd a vidám színeket, ne tedd, hanem kombinálj fagyiszínű darabokat! A réteges öltözködés ilyenkor nagyon fontos, mert az egyik pillanatban fázhatsz, a másikban pedig meleged lehet. Ha nincs annyi különböző pasztellszínű darab a ruhatáradban, viseld őket bézzsel vagy fehérrel. Akkor sem követsz el divatbűnt, ha a pasztellszínű nadrághoz fekete cipőt húzol, ha az máshol is visszaköszön az összeállításban.

Forrás: lookbook.nu
Forrás: lookbook.nu

Instant divattipp: Jön a kánikula vége! Legyél nyári esőben is stílusoshttp://www.life.hu/legytrendi/20120710-instant-divattipp-jon-a-kanikula-vege-legyel-nyari-esoben-is.htmlInstant szépségtipp: Nyári fesztiválfrizurák - nem csak fesztiválrahttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120712-instant-szepsegtipp-fonott-es-festett-nyari-frizurak-buliba-fesztivalra.htmlDivattippek nyárra - Tanulj a profi stylistoktól!http://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110527-divattippek-kampanyokbol.htmlStílusikonok divattippjei - A 30-as évek eleganciájahttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101028-stilusikonok-divattippjei-a-30as-evek-eleganciaja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.